Siema znalazłem przez przypadek taką grę pokemon http://pokemon-revolution-online.net/index.php i mam pytanie próbował ktoś w nią grać bo widzę że jest możliwość grania przez androida jeszcze jeśli ktoś grał to napiszcie jakie ma plusy a jakie minusy
Pokemon Revolution Online
Trudna...
brak exp.share
pokemon ktory mial evolucje musi zdobywac 2 razy wiecej expa niz wczesniejsza forma...
plusy: kazdy sobie powinien je znaleźć
Plusy:
-Bardzo ładne grafiki
-Trudna, co dla jednych jest plusem, a dla innych minusem
-Szybko się rozwija
Minusy:
-Item shop, w którym premium daje Ci dostęp do specjalnych map, czego nie uświadczysz w takim PokeMMO
-Strasznie wolno się expi
-Ogromne kolejki (I tu nie chodzi o ilość graczy samą w sobie, a o małą pojemność serwerów)
-Nie dostajesz voucher'a na rower, który jest cholernie drogi, więc gra po części wymusza na Tobie kupno mount'a, chyba że nie przeszkadza Ci flegmatyczne tempo gry.
-Bezsens w balansie, liderów pokroju Sabriny pokonuje się pokemonami z 60lvl+
Całkowicie szczerze i obiektywnie nie mógłbym polecić tej gry na ten moment, prawdopodobnie jeszcze wiele rzeczy się zmieni, ale w tej chwili gra jest tragiczna w porównaniu do wcześniej wspomnianego PokeMMO (Nie jest to reklama tej drugiej gry, po prostu stwierdzam fakty). Nie chcę wyjść na "biednego cebulaka", bo jestem w stanie zapłacić różne kwoty w DOBRYCH grach mmo, ale odrzucił mnie też fakt, że w trailerze gry widzisz komunikaty pokroju "Nie ma P2W/Item Shop'u takiego jak w innych grach tego typu" - Tymczasem item shop oferuje Ci premium, które nie tylko zwiększa tempo zdobywania exp'a, itp. (Co nie jest problemem), ale również oferuje dostęp do map, które nie są dostępne dla graczy bez premium - tym mnie całkowicie odrzucili.
Siema znalazłem przez przypadek taką grę pokemon http://pokemon-revolution-online.net/index.php i mam pytanie próbował ktoś w nią grać bo widzę że jest możliwość grania przez androida jeszcze jeśli ktoś grał to napiszcie jakie ma plusy a jakie minusy