Pokemon RPG

Jeśli coś takiego już było, to pisać! :)

przed chwilą znalazłem bardzo fajną gierkę Pokemon RPG!

nie chce mi się opisywać, ale w grze można mieć każdego pokemona, walczyć z wszelakimi trenerami, zdobyć legendy, przemierzać różne krainy itp. itd. :P nie chce mi się pisać, ogólnie, Pokemon na przeglądarke :P

bardzo wciąga^^

strona:tu

Kiedyś juz było: poszukiwanie PoKeMoNoWeJ ;P gry przeglądarkowej! Ale ciekawie to wygląda... W końcu ktoś znalazł! :lol:

Gra słabo wykonana. Każdy atak wymaga, choć automatycznego, odświeżania strony, co jest dziwne i niewygodne.

@Slod

no niby tak, ale mi to jakoś nie przeszkadza :P

Dla mnie gra świetnie zrobiona ;) w końcu coś o stworkach z dzieciństwa na przeglądarkę :P

Ja tam nie przepadam za PoKeMoNaMi ;) Ale chyba zagram... Tak z ciekawości! :)

Fajne, fajne - ale powiedz mi jedno: jak się usuwa pokemonów, bo serwer co chwilę daję nowe i chciałbym usunąć niepotrzebne...

No nie, tego bym się nie spodziewał. :D

Kursor już od samego początku mnie wkurza.

Czarodziejskie pokemony :P

żeby usunąć pokemony trzeba wejść w zakładkę Money/Shop a potem w Instant sell pokemon.

Gra jest dosyć ciekawa, ale jedno mnie denerwuje - można mieć nieskończony lvl...

Haha Gra jest Spoko :D

Zastanawia mnie czemu wykopuję pokemony typu trawiastego z środka ziemi ....

Zwalone trochę jest to , że walę w przeciwnika najsłabszym atakiem a i tak zdejmuję go na hita , ponieważ atakuję po prawię 500 HP ... a on mi po 9

Moim skromnym zdaniem Pokemon Indigo jest o niebo lepsze :D.

@Hidaneks

To możesz zmienić w prosty sposób:

Podczas walki masz u dołu ekranu napis "Battle Difficulty"

Włącz "Very Hard Mode" i tyle, będziesz miał trudniej ;).

Aaa tak na początek radzę Wam wejść w każdą "zakładkę" w tej grze, ponieważ dostaniecie trochę kasy, jakieś item'ki i pokemon'y.

Aaa i taka ciekawostka, jeśli chcecie nabić lvl'e to radzę na początku zawalczyć ze sobą ;) A jak to zrobić?

Wejdź w swój profil i kliknij w "Battle Yourself?" jest pod Waszym awatarem ;).

Kinya, widzę, że Ty jesteś obeznany w tej grze :P. Zobaczę w ogóle, co to jest. :P

Ogólnie grałem w nią jakieś 7h, więc nie wiem czy obeznany :P, raczej gra jest bardzo prosta i przejrzysta ^^

Jeśli coś takiego już było, to pisać! :)

przed chwilą znalazłem bardzo fajną gierkę Pokemon RPG!

nie chce mi się opisywać, ale w grze można mieć każdego pokemona, walczyć z wszelakimi trenerami, zdobyć legendy, przemierzać różne krainy itp. itd. :P nie chce mi się pisać, ogólnie, Pokemon na przeglądarke :P

bardzo wciąga^^

strona:tu