Pokémon Trading Card Game Online

Wiele razy zarzucano Nintendo że nie zrobiło oficjalnego mmo o pokemonach.

A ono istnieje! Co prawda karcianka, ale istnieje:

http://www.pokemontcg.com/download

Zakładamy konto, ściągamy clienta 274mb i już można grać.

Zapraszam do gry ^^, mój nick Lemyan.

Tylk oby grać z inymi graczami potrzeby jest kod który trzeba kupić.

Tzn jaki ? Sam ułożyłem swój deck, rozegrałem około ~~100 gier vs PC, 10 gier PVP i 2 gry ze znajomym. Zadnego kodu nie wpisywalem.

Dodam też, że boostery i nawet cale decki mozna wyrwac za darmo. [za darmo = grajac]

Tu są kodziki na czapkę i nowego decka:

boundariescrossed

darkexplorers

^^.

Również potwierdzam, że nie potrzeba żadnych kodów żeby grać pvp.

Gdyby byly tam tylko karty do drugiej generacji, to z checia bym zagral. Ba, moglbym wtedy nawet placic i miesieczny abonament, ale kart jest wiecej, a wsrod nich takie, ktorych ja nie uznaje. Szkoda, bo sama karcianka jest dobra, a spedzilem przy niej, w formie fizycznej i realnej, kilka ladnych lat. Mimo to - polecam.

Gdyby byly tam tylko karty do drugiej generacji, to z checia bym zagral. Ba, moglbym wtedy nawet placic i miesieczny abonament, ale kart jest wiecej, a wsrod nich takie, ktorych ja nie uznaje. Szkoda, bo sama karcianka jest dobra, a spedzilem przy niej, w formie fizycznej i realnej, kilka ladnych lat. Mimo to - polecam.

No niestety wszędzie wpychają te pokemony z nowych generacji, które bardzo często wyglądają jak z jakiejś dobranocki :

Pomijając już kwestie wygląu, niektóre karty z generacji 2+ są po prostu strasznie OP, co pozostawia okropny niesmak :(.

Ja teraz sobie układam talię w realu i chcę trochę pograć, dzięki tej grze.

Jeszcze raz zapraszam was do gry ^^.

sa pokemony z kazdej tylk oze losowo akrty a nie decki.

dobra gra tez zaluje ze nie ma 1szej serii ale fajnie sie w to gralo :D

wow dzięki nie wiedziałem nawet że taka gra istnieje :D

Wiele razy zarzucano Nintendo że nie zrobiło oficjalnego mmo o pokemonach.

A ono istnieje! Co prawda karcianka, ale istnieje:

http://www.pokemontcg.com/download

Zakładamy konto, ściągamy clienta 274mb i już można grać.

Zapraszam do gry ^^, mój nick Lemyan.