Nie is nie ale coś ala membership napewno ;]
Czyli? Jakiś bonus do expa i golda? Czy uber master balle?
Nie is nie ale coś ala membership napewno ;]
Czyli? Jakiś bonus do expa i golda? Czy uber master balle?
W czym piszecie grę ? (C++, JAVA ? )
to będzie client czy viawww ?
Obejrzałem filmik i wiem że to klient robiony w JAVIE bardzo fajnie bo od niedawna uczę się JAVY i zmotywowaliście mnie do dalszej nauki pozdrawiam
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mam nadzieje, że projekt nie upadnie.
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mam nadzieje, że projekt nie upadnie.
Dziękuję
taki mini mini piko updejt vizualny :S (postuje, żeby nie było że upada ;p )
Zapraszam na forum
Wnioskując rozumiem, że będzie można sterować zarówno strzałkami jak i myszką tak?
Gra wygląda, jak na razie, świetnie. Zwłaszcza te animacje pokemonów. Na pewno zagram, jak wyjdzie.
Wnioskując rozumiem, że będzie można sterować zarówno strzałkami jak i myszką tak?
Tak
jest jakaś przewidziana data?
Wow, świetnie to wygląda
Nie jaram się pokemonami, ale trzymam za was kciuki i może zagram jak wystartuje
jest jakaś przewidziana data?
Na święta Bożego narodzenia
Zagram napewno. Wygląda już o niebo lepiej od tej lipnej kopii ROMU jaką jest PokeMMO. Super to wygląda... Nie spieszcie się z ukończeniem... Lepiej dopracować wszystko i później wypuścić klienta jako CBT/OBT
Mam jeszcze małe pytanie... Kiedy możemy spodziewać się CBT i w jaki sposób będzie można zdobyć dostęp do niej?
Mam pytanko Mówiłeś że będzie membership . Co on będzie dawał, jakie plany macie ? I ile generacji będzie dostępnych ? I mam nadzieje że będzie rozwinięty breeding Powodzenia ! Gra wygląda mega
Piękne Już nie mogę się doczekać.
Widzi mi się że gra robiona na eclipse bo bardzo podobne np dx8 użyty
ale bardzo fajnie to wygląda licze że projekt wypali
Zagram na pewno. Wygląda już o niebo lepiej od tej lipnej kopii ROMU jaką jest PokeMMO. Super to wygląda... Nie spieszcie się z ukończeniem... Lepiej dopracować wszystko i później wypuścić klienta jako CBT/OBTMam jeszcze małe pytanie... Kiedy możemy spodziewać się CBT i w jaki sposób będzie można zdobyć dostęp do niej?
Co do CBT / OBT na razie nie wiadomo jak to będzie, chyba zrobimy betę dla wszystkich.
Mam pytanko Mówiłeś że będzie membership . Co on będzie dawał, jakie plany macie ? I ile generacji będzie dostępnych ? I mam nadzieje że będzie rozwinięty breeding Powodzenia ! Gra wygląda mega
^^ Oczywiście ale chciałbym podkreślić, iż beta będzie jedynie posiadała główne funkcje tj system walki , kilka regionów , łapanie plaków itd. Takie pierdołki zostaną oczywiście dodane ale w późniejszych wersjach.
Co do membershipa napisałem to tak 'na odczepne' bo praktycznie jak każdy będziemy potrzebowali funduszy na rozwinięcie projektu, ale jeszcze togo nie zaplanowaliśmy
Jeszcze co do funduszy to pierwsze miesiące postaramy się pociągnąć na reklamach google , później zastanowimy się nad memberem.
Piękne Już nie mogę się doczekać.
Dzięki
Widzi mi się że gra robiona na eclipse bo bardzo podobne np dx8 użytyale bardzo fajnie to wygląda licze że projekt wypali
Taaaak ja kodze w Eclipse : http://www.eclipse.org/downloads/
Kolega w netbeans ale to prawie to samo : http://netbeans.org/
A jak już przechodzimy do tego tematu to chciałbym zauważyć, iż gra jest tworzona od podstaw bez żadnych kreatorów gier itd.
Ulecz Pokemony!
Czekam, jak chyba wszyscy
Swietna sprawa, napewno zagram.
Pwiem krotko: Gra zapowiada sie fantastycznie i mimo mojego wieku zagram napewno, z racji dawnej mlodzienczej milosci do kieszonkowych potworkow