Mam propozycje do doroslych userow tego forum.
Sprawa wyglada tak:
Mam znajomego, ktory ma swoj, nazwijmy to " pokerowy team". Polega to na tym, ze ten znajomy wysyla kase swoim pokerzysta, mowi im na poczatku co maja robic, krok po kroku, wysyla prosta taktyke gry i jazda. Potem jest dzielenie sie zyskami.
Prosil mnie, zebym zwerbowal pare osob, wiec tu pisze. Nie ukrywam, ze jak to zrobie, to pewnie odpali mi jakas extra kase (wolalem to napisac).
Jest ktos z was chetny? Na wstepie mowie, ze nie ma podpisywania papierkow, wszytsko jest oczywiscie legalne i jak przegracie jego kase, to nic sie nie stanie (o ile bedziecie trzymac sie strategy). Strategia jest prosta i dosyc nudna, a opanuje ja dziecko. Ja wolno mysle, wiec stracilem na wstepie 10 dolcow, a teraz musze to odrobic, ale jak gra sie z ta taktyka, to jest to w miare proste i przyjemne (choc nudne).
Sa tu jacys chetni? Latwy zarobek.
-Chetni musza miec ukonczone 18 lat
-Jakas podstawowa znajomosc ang. Zeby sie z tym moim znajomym dogadac
-Troche wolnego czasu (bo ja wiem, jakies poltorej godzinki dziennie, a i wiecej nie zaszkodzi)
Uprzedzam, ze nie bede reczyl za osoby, ktorych nie znam. Znaczy sie, po waszych postach poznam, czy moge za was reczyc. Np. Taki Cree, gdyby chcial, to moglby grac.
Jak sa chetni, to prosze o PW, a w tym temacie mozecie zadawac pytania.