Poker

Mam propozycje do doroslych userow tego forum.

Sprawa wyglada tak:

Mam znajomego, ktory ma swoj, nazwijmy to " pokerowy team". Polega to na tym, ze ten znajomy wysyla kase swoim pokerzysta, mowi im na poczatku co maja robic, krok po kroku, wysyla prosta taktyke gry i jazda. Potem jest dzielenie sie zyskami.

Prosil mnie, zebym zwerbowal pare osob, wiec tu pisze. Nie ukrywam, ze jak to zrobie, to pewnie odpali mi jakas extra kase (wolalem to napisac).

Jest ktos z was chetny? Na wstepie mowie, ze nie ma podpisywania papierkow, wszytsko jest oczywiscie legalne i jak przegracie jego kase, to nic sie nie stanie (o ile bedziecie trzymac sie strategy). Strategia jest prosta i dosyc nudna, a opanuje ja dziecko. Ja wolno mysle, wiec stracilem na wstepie 10 dolcow, a teraz musze to odrobic, ale jak gra sie z ta taktyka, to jest to w miare proste i przyjemne (choc nudne).

Sa tu jacys chetni? Latwy zarobek.

-Chetni musza miec ukonczone 18 lat

-Jakas podstawowa znajomosc ang. Zeby sie z tym moim znajomym dogadac

-Troche wolnego czasu (bo ja wiem, jakies poltorej godzinki dziennie, a i wiecej nie zaszkodzi)

Uprzedzam, ze nie bede reczyl za osoby, ktorych nie znam. Znaczy sie, po waszych postach poznam, czy moge za was reczyc. Np. Taki Cree, gdyby chcial, to moglby grac.

Jak sa chetni, to prosze o PW, a w tym temacie mozecie zadawac pytania.

10dolcow ? czyli mam rozumiec ze gra SS ? i pewnie tabelka SHC ;)

zadna to taktyka, a promocje bez depozytu mozna dostac bez profitow dla innych osob i jestem pewny ze wspolpraca miedzy tym Twoim kolega jest na zasadzie ref link, moge wiedziec na jakiej platformie gra ?

Tak tak. Wiec jak sam widzisz, wszytsko opiera sie na nudnym i raczej bezmyslnym klikaniu. Kazdy da sobie rade:)

Penwie jak bedziesz dobry, to potem zaczniecie bawic sie w cos bardziej "pro", ale poczatek wyglada tak, a nie inaczej.

No tak Dzz wplątał się w jakieś mafijne porachunki i jeszcze nas chce wciągnąć :D

Tak tak. Wiec jak sam widzisz, wszytsko opiera sie na nudnym i raczej bezmyslnym klikaniu. Kazdy da sobie rade:)Penwie jak bedziesz dobry, to potem zaczniecie bawic sie w cos bardziej "pro", ale poczatek wyglada tak, a nie inaczej.

akurat jak sam mowisz SHC to nic wiecej jak klikanie i granie tylko najmocniejszy kart, tylko ze jesli trafi sie dobry grac to nawet nasza karta nawet najmocniejsza jest nic nie warta ;) wiec taki poczatkujacy nie wie co to oddsy, outsy, 3bety, 4bety a to jest raczej podstawa ;) nie sadze ze by nawet wiedzial co to semi blef ^^ wiec wiekszosc graczy przegra te pieniadze, a jesli ten Twoj kolega mu wypomni nie uzywanie poprawnie strategii ?

akurat jak sam mowisz SHC to nic wiecej jak klikanie i granie tylko najmocniejszy kart, tylko ze jesli trafi sie dobry grac to nawet nasza karta nawet najmocniejsza jest nic nie warta

Tak, dlatego, jesli udupisz 2$, to zmieniasz stol. Takie mamy zasady.

Wchodzisz do gry z 2$, jak przegrasz, zmienias zstol, jak wygrasz ok 3-4 $, to tez zmieniasz, zeby potem tego nie przegrac, bo czesto gra sie all in.

wiec wiekszosc graczy przegra te pieniadze, a jesli ten Twoj kolega mu wypomni nie uzywanie poprawnie strategii ?

Jest kontrola. co jakis czas oczywiscie. Wchodzi na teamviewer i patrzy, czy grasz ta prosta strategia. Jak przegrywasz uzywajac jej, to on nie wyzywa, a sie tylko glupio podsmiewa. Jak kombinujesz, to wtedy mowi, zebys gral tak jak on mowi.

To jest dobre, aby poznac podstawy pokera. Jak to wszytsko dziala itp.

Tak jak powiedzialem: Jak bedzie dobrze szlo, to zaczniesz grac inaczej.

Nic tez nie stoi na przeszkodzie, ze jak juz zarobisz swoja kase, to zeby zaczac obrcac swoimi pieniedzmi, w taki sposob, jak tylko masz ochote.

On ci daje 100$ za nic. Warunek jest taki, zebys gral Shortstack Strategy.

dlatego wygrane sa male ;) bo BSS jest o wiele bardziej skuteczniejsze ;) nie wymaga zabawy ze stolikami, no oczywiscie po ich doborze ;) do tego SSS znam dobrze i ta strategia na mikro limitach bo przeciez na takich sie zaczyna, nie da sie dobrze grac, gracze sa slabi nie graja wedlugo zadnej reguly wiec mozna miec takie suckouty ze glowa mala.

Mam propozycje do doroslych userow tego forum.

Sprawa wyglada tak:

Mam znajomego, ktory ma swoj, nazwijmy to " pokerowy team". Polega to na tym, ze ten znajomy wysyla kase swoim pokerzysta, mowi im na poczatku co maja robic, krok po kroku, wysyla prosta taktyke gry i jazda. Potem jest dzielenie sie zyskami.

Prosil mnie, zebym zwerbowal pare osob, wiec tu pisze. Nie ukrywam, ze jak to zrobie, to pewnie odpali mi jakas extra kase (wolalem to napisac).

Jest ktos z was chetny? Na wstepie mowie, ze nie ma podpisywania papierkow, wszytsko jest oczywiscie legalne i jak przegracie jego kase, to nic sie nie stanie (o ile bedziecie trzymac sie strategy). Strategia jest prosta i dosyc nudna, a opanuje ja dziecko. Ja wolno mysle, wiec stracilem na wstepie 10 dolcow, a teraz musze to odrobic, ale jak gra sie z ta taktyka, to jest to w miare proste i przyjemne (choc nudne).

Sa tu jacys chetni? Latwy zarobek.

-Chetni musza miec ukonczone 18 lat

-Jakas podstawowa znajomosc ang. Zeby sie z tym moim znajomym dogadac

-Troche wolnego czasu (bo ja wiem, jakies poltorej godzinki dziennie, a i wiecej nie zaszkodzi)

Uprzedzam, ze nie bede reczyl za osoby, ktorych nie znam. Znaczy sie, po waszych postach poznam, czy moge za was reczyc. Np. Taki Cree, gdyby chcial, to moglby grac.

Jak sa chetni, to prosze o PW, a w tym temacie mozecie zadawac pytania.