PokeStory

Cześć ;). Tworzę ten temat w celu poinformowaniu użytkowników tego portalu o nowym projekcie mmorpg opartym na uniwersum Pokemon. Gra ta jest w procesie tworzenia i na ten moment z tego co zauważyłem posiada małą społeczność na forum. Dobrych gier online o tej tematyce jest stosunkowo mało, zwłaszcza że nawet PokeMMO przeżywa w tym momencie swoisty kryzys (choć społeczność wciąż jest duża), z tego powodu postanowiłem jakoś wspomóc twórców i zainteresować was tym faktem,gdyż wiem, że portal ten odwiedza dużo osób (w tym ja ;p). Link do strony projektu załączam poniżej :). Mam nadzieję, że coś z tego będzie.

http://pokestory.tm14.net/

To mój pierwszy post na forum, zwykle tylko oglądałem sobie newsy :P (Zauważyłem, że redaktor Guru jest bardzo ciekawym przypadkiem hehe :D)

Pozdrawiam

No to mi ochoty na Poki narobiłeś a tu pograć nie ma jak ;cc

hehe cos dla mnie ;D

tak z innej beczki, szkoda ze pokeprzygoda upadla... hm a wgl co z playpoke? widzialem, ze wystartowali z jakas alpha itd ;p mozna juz tam grac czy cos?

"Dobrych gier online o tej tematyce jest stosunkowo mało" - I tak pozostanie, ta też się dobrze nie zapowiada... miliony projektów w 2D, zamiast zrobić jeden, porządny 3D, budżet twórców na pewno by nie ucierpiał, wyobrażam sobie ile osób grałoby w takie porządnie zrobione pokemony w 3D.

Jak dla mnie, jedyną wartą grą pokemon online jest OTS: www.padventures.org - Dużo, bardzo dużo godzin spędzonych w tej grze, polecam fanom pokemonów mimo, że na silniku Tibia.

Kolejne gówno z pokemonami... Na co wy to robicie? Zamknijcie to, zanim wyjdzie. Nie ma sensu wydawać kolejnych poke-crapów.

Zgadzam się z Derpem. Powinni zrobić jeden porządny mmo o pokach w 3D, zrobiliby na tym fortunę. Wyobraźcie sobie poki w grafice Tery .-. ta gra by raczej nigdy nie umarła. Pokemony mają w sobie coś co strasznie przyciąga. Nie wiem jak u innych ale ja tak mam. Niektóre przeszedłem kilka razy i dalej mi się nie nudzą :D Gra najgorzej się nie zapowiada z pewnością zagram bo jestem fanem tego typu gier :3

Ja również bardzo żałuję, że jeszcze nie dostaliśmy żadnej porządnej gry w 3d z pokami :(

Ale kto wie, może jeszcze dożyjemy takich czasów ;)

A gierkę na pewno sprawdzę :)

A tak przy okazji w temacie poków ;P

https://www.youtube.com/watch?v=fkw8QehkNKg&list=PLNX3TVkURSDNEzYeV9FLKZDXHpGtsctbL

Cześć ;). Tworzę ten temat w celu poinformowaniu użytkowników tego portalu o nowym projekcie mmorpg opartym na uniwersum Pokemon. Gra ta jest w procesie tworzenia i na ten moment z tego co zauważyłem posiada małą społeczność na forum. Dobrych gier online o tej tematyce jest stosunkowo mało, zwłaszcza że nawet PokeMMO przeżywa w tym momencie swoisty kryzys (choć społeczność wciąż jest duża), z tego powodu postanowiłem jakoś wspomóc twórców i zainteresować was tym faktem,gdyż wiem, że portal ten odwiedza dużo osób (w tym ja ;p). Link do strony projektu załączam poniżej :). Mam nadzieję, że coś z tego będzie.

http://pokestory.tm14.net/

To mój pierwszy post na forum, zwykle tylko oglądałem sobie newsy :P (Zauważyłem, że redaktor Guru jest bardzo ciekawym przypadkiem hehe :D)

Pozdrawiam