Pokuta i kara

W życiu każdego człowieka nawet tego wyglądającego nieśmiało za szklanego monitora swojej jaskini nadchodzi taki moment w którym musi zdecydować się nad sobą i sowim dalszym istnieniem.

ten moment dla mnie przyjaciele nadszedł już dziś nielwim dlaczego czy to przez te wszystkie tabletki które wiozłem lub te których nie zdążyłem wziąć ( taki żart żeby ktoś tego nie potraktował serio i nie zadzwonił item,202,1,x.jpg

_)

tak czy inaczej jest, muszę podpowiedzieć że z perspektywy czasu jak i licznych banów głównie niesłusznych na tym forum, przyszedł czas aby wkupić się w łaski tutejszych włodarzy i odkupić swe przewinienia w sposób adekwatny do naruszeń chwiałbym aby moderator ten który szczególnie mnie nie lubi i daje mi warny za nic wymierzył mi rychli wą sprawiedliwość i zadał pokutę na odkupienie mych win względem całej społeczność zgromadzonej wokół tego forum!

W życiu każdego człowieka nawet tego wyglądającego nieśmiało za szklanego monitora swojej jaskini nadchodzi taki moment w którym musi zdecydować się nad sobą i sowim dalszym istnieniem. ten moment dla mnie przyjaciele nadszedł już dziś nielwim dlaczego czy to przez te wszystkie tabletki które wiozłem lub te których nie zdążyłem wziąć ( taki żart żeby ktoś tego nie potraktował serio i nie zadzwonił _) tak czy inaczej jest, muszę podpowiedzieć że z perspektywy czasu jak i licznych banów głównie niesłusznych na tym forum, przyszedł czas aby wkupić się w łaski tutejszych włodarzy i odkupić swe przewinienia w sposób adekwatny do naruszeń chwiałbym aby moderator ten który szczególnie mnie nie lubi i daje mi warny za nic wymierzył mi rychli wą sprawiedliwość i zadał pokutę na odkupienie mych win względem całej społeczność zgromadzonej wokół tego forum!

Chłopie połóż się, odpocznij trochę i wróć bo bredzisz.

Ten koleś dalej w swoim świecie? :D

Yup, guru najprawdopodobniej namieszał mu w głowie : D

Ten koleś dalej w swoim świecie?

W anomalium czasoprzestrzenne wpadł widać .... XD

Za grzech ciężki ranienia polskiej mowy, skazuję Cię na czytanie słownika przez co najmniej 6 godzin dziennie, aż Twoje zdolności w zakresie pisowni pozwolą w końcu na zrozumienie o czym Ty do jasnej ciasnej piszesz...

Już myślałem, że tu jakaś historyjka o chłopcu co wyszedł na dwór.

Autorze to nie tak działa. W regulaminie pisze Ci wyraźnie jak możesz odkupić winy.

Powiedzmy ze mam w tym troche doświadczenia

I warny na pewno nie sa za darmola na forum.... tak serio serio to żeby moderatorzy mieli byc nadgorliwi to regulamin pozwala im na banowanie co 10 chlopa na forum ;p
WSZYSTKO mozna by bylo nadciągnąć pod warn -.-

Myślisz ze im sie chce? Taki Majt ma wywalone chyba ze serio coś bije po oczach tak samo z resztą :D Do póki nie obrażasz nie przeklinasz i nie spamujesz mozesz byc spokojny
Chyba ze zachowujesz sie jak guimb a dyskusja bez obrażania czyjejś matki albo kwestionowania inteligencji w wulgarny sposób jest niemożliwa

Tak czy owak zeby odpokutować...
NAJPIERW na pm zapytaj Salka o nr konta bankowego porem bezinteresownie wpłać Ile łaska w imie Gabena ale nie mniej niz 200zl
Napisz jakis artykuł parce czy cos i moderator zdejmie ci z 1-2 ptk w zależności od pracy

Naprawdę chciałbyś przeczytać artykuł napisany przez diabolo? To byłoby dzieło pokroju najgorszych ksiąg o czarnej magii, po pierwszych paru linijkach mózg by się kompletnie zlasował...

Naprawdę chciałbyś przeczytać artykuł napisany przez diabolo? To byłoby dzieło pokroju najgorszych ksiąg o czarnej magii, po pierwszych paru linijkach mózg by się kompletnie zlasował...

Czyli full epic story :)

W życiu każdego człowieka nawet tego wyglądającego nieśmiało za szklanego monitora swojej jaskini nadchodzi taki moment w którym musi zdecydować się nad sobą i sowim dalszym istnieniem.

ten moment dla mnie przyjaciele nadszedł już dziś nielwim dlaczego czy to przez te wszystkie tabletki które wiozłem lub te których nie zdążyłem wziąć ( taki żart żeby ktoś tego nie potraktował serio i nie zadzwonił item,202,1,x.jpg

_)

tak czy inaczej jest, muszę podpowiedzieć że z perspektywy czasu jak i licznych banów głównie niesłusznych na tym forum, przyszedł czas aby wkupić się w łaski tutejszych włodarzy i odkupić swe przewinienia w sposób adekwatny do naruszeń chwiałbym aby moderator ten który szczególnie mnie nie lubi i daje mi warny za nic wymierzył mi rychli wą sprawiedliwość i zadał pokutę na odkupienie mych win względem całej społeczność zgromadzonej wokół tego forum!