Polaczki w LoL'u

Nikt na świecie nie chce trafić polaczka w teamie i słusznie.

Nawet na tym forum 95% to kretyni 1000 - 1600 elo.

Krew mnie zalewa kiedy czytam dyskusje takich ludzi na temat gry...

:D niektórzy ludzie są świetni:D

Następny polaczek, proszę bardzo, po avatarze widać, że masz 1300 elo.

Niezły offtop supporcie ;) Napisałeś ten temat tylko dlatego, żeby nabić te 2 posty ?

Narzekasz na polaczków, a sam zachowujesz się jak jeden z nich. Obstawiam, że temat założony po którejś tam przegranej z rzędu w tej śmiesznej grze jaką jest LoL. Oczywiście to wina teamu, ja jestem pro, możecie mi co najwyżej pięty lizać. Tak jest zawsze nie martw się, każdy tak ma(może lepiej zaznaczę, że to jest sarkazm).

Fakt też mam tak, że często trafiam na jakieś dzieci ale myślisz, że tylko u nas tak jest?

Nie, żeby się wam zwierzyć, wylać moją frustrację rodakami.

Poza tym po kiego ch*ja tu piszesz?

Sam nie wniosłeś nic do tematu.

"Napisałeś ten post tylko dlatego, żeby nabić tego jednego posta?"

@EDIT

Źle mnie odebraliście.

Wygrana / przegrana nie ma znaczenia kiedy się jest na 2k+ elo (gdzie nie ma "polaczków", a są polacy, chociaż też jest ich garstka).

Narzekam jedynie na ogól narodu.

NoSuporto i co w zwiazku z tym? moze bardziej rozwiniesz temat, czy bedziesz po prostu komentowal ludzi, ktorzy sie tu wypowiadaja, jacy oni sa low, jakimi oni sa polaczkami? Temat do nabijania postow, do flame'u i do d...

Nadal czekam na Wasze przemyślenia na ten temat.

Mam nadzieję, że ktoś zbije mnie z przekonań i udowodni, że polacy mają jednak mózg.

Uważasz, że temat do nabijania postów i flame'u?

To wypad, sam nic nowego nie wniosłeś jak poprzednicy.

Poza tym Twoja sygnatura tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś "polaczkiem".

1600 elo 2gewd.

Jak sygnatura może utwierdzać Cię w przekonaniu, że jestem "polaczkiem", mógłbyś to jakoś udowodnić, że nim jestem, zachowuję się jak "polaczek", albo chociaż myślę jak on? Proszę, udowodnij mi to:)

@edit

I nie pisz, że to, że napisałem w tym temacie, potwierdza, że nim jestem ;)

Jeżeli po sygnaturach oceniasz czy ktoś jest "polaczkiem" czy nie to współczuję ci twojego ograniczonego pojmowania :)

A co do tematu, to założyłeś go po to żeby ci udowodnić, że większość polaków to nie tzw. polaczki, ale niestety nie da się, ponieważ się z tobą poniekąd zgadzam. Polaczki to ludzie którym nic nie pasuje i nie cierpią krytyki skierowanej w ich stronę, są we wszystkim najlepsi itp. Większość takich ludzi to dzieci które dowartościowują się tym, obrażając innych lub ludzie którzy wyżywają się za swoje niepowodzenie bo wiedzą, że w internecie jesteś "anonimowym" (co wcale nie jest prawdą).

Niestety i u ciebie widzę takie przejawy "polaczkowania", np. obrażając innych za odezwanie się w temacie, jest on po to aby dyskutować, więc ludzie dyskutują.

Dobra, dobra, przypomnijcie mi swoje elo (:

[edit]

#Up

Jezeli wszystko czym mozesz zablysnac to Twoje "elo w LoL'u" to wez sie nie udzielaj :). Jestes jednym z wiekszych arogantow jakich mialem okazje spotkac na tym forum od 2009.

#Topic

Czlowiek ktory wchodzi na owe forum aby wyplakac sie po przegranym rankedzie, ktory wjezdza na kazdego kto napisze post w owym temacie, stara sie udowodnic wszystkim jacy oni sa low i jak on to potrafi wyczytac z avatara.. narzeka na "polaczkow". A tak swoja droga, Twoj nick calkiem sporo wyjasnia. Proponuje zamknac temat i nalegam o przyznanie koledze temp bana, niech przemysli to co robi i po co to robi.

Dobra, dobra, przypomnijcie mi swoje elo (:

huh, to już nie masz zamiaru udawać inteligentnego? nie odpowiesz nikomu z nas? trochę dziwne, ale spoczko.

Widzę, że mamy tutaj typowego polaczka, który albo tak bardzo piecze d*pa, że przegrywa całymi dniami, ale wina leci i tak na jego drużynę.

A może jednak ktoś Cię pocarrował?

Nie będę w to wnikał, wbiłeś tu jedynie po to by podbić swoje internetowe ego w internetowym życiu. Gratuluje 2k elo drogi polski graczu.

Jest już temat o Polskiej społeczności w MMO:

Ten temat jest pusty i prowokujący innych użytkowników. Wybacz ,ale swoimi wypowiedziami sam reprezentujesz na prawdę żenujący poziom kultury.

Nikt na świecie nie chce trafić polaczka w teamie i słusznie.

Nawet na tym forum 95% to kretyni 1000 - 1600 elo.

Krew mnie zalewa kiedy czytam dyskusje takich ludzi na temat gry...