3x3 Eyes
Battle Royal High School
Black Jack
Bokurano
C: The Money of Soul and Possibility Control
Eat-Man
Eikyuu Kazoku
Ga-Rei: Zero
Gankutsuou
Genius Party
Genius Party Beyond
Gungrave
Hells
Kaiba
Na początek tyle.
Ło, panie większość z tego jest jeszcze z zeszłego wieku... Jak znajdę jakieś sensowne źródło z tymi produkcjami to coś sobie może obejrzę. Dzięki.
Mekakucity to świetne anime.
W sensie mekakucity actors? Jeżeli tak to widziałem parę odc. Jakoś mnie nie urzekło. Mocno trzyma klimat monogatari series no tylko ,że to nie monogatari.
Hellsing Dobre anime Polecam
Tak tak hellsing. Jest pełno anime typu seinen które mam jeszcze to obejrzenia, ale jakoś... nie, jeszcze nie teraz.
Widzę, że nie obejrzałeś najlepszego anime 2016 roku... JoJo Diamond is unbreakable
Jeśli chodzi o jojo to zawsze z tym zwlekam. Jak wyjdzie następny arc to siądę do niezniszczalnych diamentów
Skoro nazywasz animę bajką to polecę ci bajkę:
Over the garden wall
Niby cartoon network za tym stoi, jednak wciąga i spełnia raczej twoje wszystkie wymogi.
Wiesz co? Kiedyś mie się podobały te wszystkie kinówki ale stwierdziłem ,że oglądanie romansów między zwierzętami jest... dziwne. W sensie nie wiem czy w tej produkcji są, ale jakoś nie mam ochoty tego sprawdzać. Po za tym nie dodam tego do mala i nie pogadam o tym na konwentach. No i to to nie ma openingu.