Polećcie mi coś

Jako iż grać ostatnio w co nie ma, zdecydowałem że czas najwyższy coś pooglądać, ale kompletnie nie wiem co :(

Konkrety:

Mój MAL

Chciałbym coś lekkiego i łatwego w odbiorze, wolałbym żeby nie była to haremówka :), preferowałbym nowsze tytuły, ale klasyka mi nie przeszkadza(o ile jest na Nyaa :P).

*edit* Absolutnie zero tasiemców, dzięki Drekan :3

Ostatnie co obejrzałem to Hello! Kiniro Mosaic i jest to całkiem niezły wyznacznik czego obecnie szukam.

zOsY1AW.gif

Z góry dziękuję :)

-Yuru Yuri

-Himouto! Umaru-chan

-Gin no Saji

-Nisekoi

Gin no saji, kimi to boku, natsume yuujinchou

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
Inu x Boku SS
Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Nanani no Taizai

O, byłbym zapomniał!

Shokugeki no Soma. :D Komedia anime o gotowaniu.

O tak polecam także Shokugeki no Souma. Nie możesz pominąć tego tytułu :D

Polecam Utawarerumono

Kaichou wa Maid-sama!

One punch man! :P Najlepsze anime tego sezonu imo.

Nanani no Taizai

Chodziło o Nanatsu no taizai.

@up, dzięki. :D Pomyliłem się.

Jeżeli komedia by ci odpowiadała to mogę polecić tytuł Gintama

Dzięki Drekan za wyciągnięcie dodatkowego kryterium. Zero tasiemców. Dodane do pierwszego postu.

Za niedługo zacznę ogarniać wszystkie propozycje :3

Watamote, Shokugeki no Souma, One Punch Man. Must watch'e po prostu. Pasują jak najbardziej do wymagań z pierwszego posta :)

Jeżeli lubisz shouneny to polecam też Jojo's: Bizare adventure oraz Noragami (trochę mniej komediowe od OPM, ale jak najbardziej warte obejrzenia)

No to jak bez tasiemców to może Overlord

Jako iż grać ostatnio w co nie ma, zdecydowałem że czas najwyższy coś pooglądać, ale kompletnie nie wiem co :(

Konkrety:

Mój MAL

Chciałbym coś lekkiego i łatwego w odbiorze, wolałbym żeby nie była to haremówka :), preferowałbym nowsze tytuły, ale klasyka mi nie przeszkadza(o ile jest na Nyaa :P).

*edit* Absolutnie zero tasiemców, dzięki Drekan :3

Ostatnie co obejrzałem to Hello! Kiniro Mosaic i jest to całkiem niezły wyznacznik czego obecnie szukam.

zOsY1AW.gif

Z góry dziękuję :)