Otóż nie mam zbyt mocnego kompa.A że w sierpniu ide zbierać maliny z kolegą to się trochę zarobi i chcę zmienić coś w kompie żeby lepiej gry chodziły.I teraz nie wiem czy tylko procesor czy jednak jeszcze nowy dysk i procesor
Poleci mi ktoś dobry procesor do gier?
Ja bym na twoim miejscu mózg wymienił.

Jaka płyta główna i zasilacz? Polecę coś jeśli podasz owe komponenty.
W sierpniu maliny ? Maliny zawsze są pod koniec czerwca, u mnie na działce krzaki już zarośnięte

Nikt Ci tu nic nie wywróży ze szklanej kuli. Podaj specyfikację kompa i przybliżony budżet jakim będziesz dysponować.
No tego nie wiem jaki budżet.
Znaczy nie wiem Xaorus gdzie sprawdzić jaki zasilacz i płyta główna
W sierpniu maliny ? Maliny zawsze są pod koniec czerwca, u mnie na działce krzaki już zarośnięte
zależy jaka odmiana , jedna jest z czerwca a inne owocują aż do listopada.
Co do kompa bez specyfikacji nic ci nie możemy polecić
Procek aktualny:Intel Pentium 4CPU 3.00GHz 3.00GHz
Grafika:GeForce 210
RAm 3gb
Jak coś jeszcze to pisać
Ew.co wymienić innego żeby gry płynniej działały

Szczerze to wszystko byś musiał wymienić.
Będzie trudno dostać coś dobrego dla takiego zabytku.
No nic nie poradze narazie
oszczędzaj , kombinuj , zarabiaj.
Ale co wymienić by niektóre gry chodziły lepiej
Procesor, grafikę, płytę główną, zasilacz.
Razem z płytą główną pewnie też i RAMy, bo zapewne masz ddr2
Cały nowy komputer proponuje ,dlatego zbieraj i zbieraj by mieć taki piec który wszystkich zaskoczy
Wszystko. Nie ważne jaką część wymienisz, to nie będzie zauważalne w nowych grach. Chyba że mówisz o grach przed rokiem 2006, ale nowsze to nic nie da. Musiałbyś całkowicie nowy komputer kupić.
A za ile nowy komp tak by było w miare okej
Otóż nie mam zbyt mocnego kompa.A że w sierpniu ide zbierać maliny z kolegą to się trochę zarobi i chcę zmienić coś w kompie żeby lepiej gry chodziły.I teraz nie wiem czy tylko procesor czy jednak jeszcze nowy dysk i procesor