No właśnie wziąłem key z tej strony ale piszę mi że mam zły klucz albo jest już wykorzystany ;/
Polish Assassins WARFRAME
dodaj EvOExT
Dodaj Voreridan : 3
do tego do czego pisze ;]
Tyle ze na nim nic nie ma,jak masz się udzielać w taki sposób to lepiej nic nie pisz.
Tłumaczenia robią sami gracze chyba wypisując-wysyłając do nich tłumaczenia..
a co mam mu napisać Avangardus jak nic nie podał ;] przecież napisał nazwę moda a ważną informację podał- nie - więc służy on do tego do czego pisze.. odpowiedź adekwatna do podanych informacji.
Dodaj PositiVibe( gram dosyć często) więc mogę dołączyć do ts'a ale narazie problem z brakiem środków na sprawne i dobre mikro ;d
Dodaj Lamortes. Gram codziennie razem z bratem
Dodaj Barosz - chętnie poznam bliżej tą grę i liczę na pomoc w ogarnięciu jej xD
spis gdzie co obecnie dropi - chodzi o blueprinty
https://forums.warfr...-special-drops/
do tej pory wszystkich z forum dodano - sprawdźcie zakładkę gildii w grze.
Tłumaczenia robią sami gracze chyba wypisując-wysyłając do nich tłumaczenia..a co mam mu napisać Avangardus jak nic nie podał ;] przecież napisał nazwę moda a ważną informację podał- nie - więc służy on do tego do czego pisze.. odpowiedź adekwatna do podanych informacji.
Facet... napisałem ci wszystko to co na nim pisze wiec weź się ogarnij. BTW jaka jest szansa dropniecia partów do rhino?
W tej grze jest jakieś pvp czy tylko te misje ? bo ja dziś z ciekawości ściągnąłem grę w sumie to przed chwilą i też bym mógł z wami pograć Devanzo mnie zna więc ign Chabiorek. Dodajcie
Jak na razie nie ma PvP.
Jak sprawdzić tą zakładkę tych gildi bo nie widzę ^^
Tam koło ostatnich online jest ikonka z friendami a clan to 3 ikonka
Ember Mode jest do Ember jak sama nazwa wskazuje, więc do tego co PISZE.
A co to jest ten ember? mam warframe mam rifle shotgun,pistol,melee a tego ember nigdzie nie mam,gram Loki EDIT:juz wiem,poprostu mod dla postaci ,,ember"
@Avangardus
Co do Rihno, plany części zawsze wypadają z bossa. Reszta zależy od tego, kto na nie trafi.
Możecie dodać mnie Mietek
z grą będą wiązały się duże zmiany - czytać forum polecam, ludzie wypisują ciekawe rzeczy.
Także postacie które się obecnie zbierze/zrobi będą mogły być całkiem inne -lepsze/gorsze.
***** zaproszenia wysłane -- będę się starał wysyłać zaproszenia + pisać wiadomość offline byście wiedzieli, że poszło inv.
@AvangardusCo do Rihno, plany części zawsze wypadają z bossa. Reszta zależy od tego, kto na nie trafi.
Ubiłem z bracholem szakala,,(Jackal) nikt z nas nie dostał ani głowy ani klaty (mam wykupiony blueprint)