Polish Assassins WARFRAME

Witam wszystkich, od jakiegoś czasu pogrywam sobie w WarFrame grę oceniam bardzo dobrze choć to dopiero beta (takie połączenie mass effect z gunzem)

Przechodząc do sedna pokusiłem się o zrobienie klanu "Polish Assassins" chciałbym was do nie go zaprosić znajdzie się miejsce dla każdego. Po więcej informacji zapraszam na ts3:

-ip: hostin.pl

-kanał domyślny: [*cspacer6]═/14.Polish Assassins WARFRAME

-hasło do kanału prywatnego: war

Zapraszam na ts3 albo do mnie w grze na nick GrzegorzSeb

zapros Devanzo

Zapro poszło.

Jestem chętny do wspólnej gry, ale jeśli można to bez ts'a :D

Mój nick to: za***isty (z dużej litery, niestety forumowa autocenzura uniemożliwia mi dokladność)

Szczególnie zainteresowany jestem grą na Fossie na Wensuie gdyż tamtejszy boss dropi częsci do Ash'a(przeczytałem na forum Warframe) ;D

Moge cie przyjac ale do wspolnej rozgrywki wymagam ts3, aby uniknac nieporozumien.

(napisane z mojego telefonu)

Zaraz wbije na ts'a :) EDIT: ts pustką świeci :(

jak sa 3 osoby w tym jedna online to się nie dziw ;]

Jestem chętny do wspólnej gry, ale jeśli można to bez ts'a Mój nick to: za***isty (z dużej litery, niestety forumowa autocenzura uniemożliwia mi dokladność)Szczególnie zainteresowany jestem grą na Fossie na Wensuie gdyż tamtejszy boss dropi częsci do Ash'a(przeczytałem na forum Warframe) ;D

haha gralem z toba ^^ z kad masz taki miecz fajny ?.. ja szukam czescid o Lokiego ^^

Zaraz wbije na ts'a EDIT: ts pustką świeci

mnie dzis nie bedzie a jutro dopiero tak o 10 bede jak cos...

No panowie a może tak w dzień pogramy a nie w nocy jak ludzie spać chcą :D

Avangardus podaj nick

im więcej ludzi tym lepsze wasze doświadczenia z samej gry - tyle wam powiem ..

No panowie a może tak w dzień pogramy a nie w nocy jak ludzie spać chcą Avangardus podaj nick

francuz7 :) EDIT: da się jakoś zmienić nick??

Inv poszło.

Zakładka Clan to ta w kontaktach z takim jakby celownikiem/kólkiem .. przed ostatnia.. zaraz przy X.

Sugestia - nie grajcie na polskiej wersji... tłumaczenie jeszcze kuleje i w wielu przypadkach jest typowym tłumaczeniem z wuja gogla ;] i między innymi

-- ciekawe informacje:

https://forums.warfr...s-explanations/ - dość istotne.. bo potem można się pociąć kiedy się coś wartościowego dobrego sprzeda...

Jeśli nie wchodzi wam forum, to wylogować się - wyczyścić ciastka- zalogować się i powinno ruszyć - mi pomogło.

NO ja z checia bym dzisiaj pogral w dzien, ale dziewczyna przychodzi i nie bede mogl :(

Ja chętnie pogram, ale raczej bez TSa. Nick Rhezz

Też chętnie pogram, wczoraj zacząłem i gierka naprawdę dobra. Zaraz może na Ts wbije.

Nick: Nairdman

Ts jest malo istotny na zwyklych walkach

z bosami sie przydaje

wszystko mozna obgadac w pokoju przed startem misji.. takze nie jest na zasadzie "must have",

A Ember mod niebieski do czego jest??

do tego do czego pisze ;]

Jak się dostane do cbt to odpiszę...mam pytanko ta gra serio jest spolonizowana? Wie ktoś kiedy mają być open beta?

Mam jakiś klucz do Warframme ale co mam z nim zrobić? Zarejestrowałem się na oficialnej stronie i nie widzę tam nic o kluczach albo coś

http://www.mmobomb.com/giveaway/warframe-beta-keys

Jeszcze prawie 7k kluczy, ludzie...

Tak, gra jest po Polsku, chyba była na początku z Google Translator (Zamiast Head Shot były Strzały Głową (mój faworyt :P) albo zamiast Melee Kills było Wręcz Zabija :D - to tylko przykłady), ale po dwóch dniach już było ok. Nadal jednak jest się przy czym pośmiać :P Polecam jednak grać po Ang :D