PolishSouls. Tworzenie najmilszej gildii w OBT

Wraz ze znajomymi wpadliśmy na pomysł stworzenia największej, najlepiej funkcjonującej gildii w RaiderZ (Z naciskiem na polaków, ale generalnie jesteśmy otwarci)

Pomysł wystartował dzisiaj, więc poszukuje ludzi do pomocy na początek.

Co za tym idzie prowadzę rekrutację, nie ma wiele wymagań, ale potrzebuję wstępnych informacji.

Prosiłbym o wpisanie się wszystkich chętnych poniżej według wzoru:

Klasa w grze:

Nick w grze:

Kultura osobista(od 1 do 10 ):

Generalne spotkanie odbędzie się w mieście początkowym, przy kowalu 29.Października o godzinie 20:00

Ochotnicy zostaną dodani, odbędą się miłe pogawędki, test na ''ogara'' no i kilka zdjęć uwieczniających ekipę z PolishSouls.

UWAGA* JEŚLI PATRZYSZ TYLKO NA SIEBIE, JESTEŚ NIEKOLEŻEŃSKI I NIE CHCESZ POMAGAĆ INNYM, TYLKO PO PROSTU ''BYĆ'' GDZIEKOLWIEK NIE MASZ CZEGO U NAS SZUKAĆ.

Dziękuje i do zobaczenia jutro przy Kowalu.

EDIT. Serwer EU, wersja angielska.

Ekipa PolishSouls

Napisz najpierw server ;)

Kultura osobista od 1 do 10- mocne. ;P Nie jesteś zbytnio rozgarnięty skoro nawet nie wspomniałeś w jaką wersję gry grasz- US czy EU. :P Moja kultura osobista -1 :)

Klasa w grze:Mag albo wariorr

Nick w grze:NightDagons albo Finnek

Kultura osobista(od 1 do 10 ):10/10

Sciągam wersije EU po PWE nie chce mi działaćs.

Ps.skype kulek000

Kultura osobista od 1 do 10- mocne. ;P Nie jesteś zbytnio rozgarnięty skoro nawet nie wspomniałeś w jaką wersję gry grasz- US czy EU. Moja kultura osobista -1

oj zaraz krytyka ;) Daj mu troszkę spróbować pomysł ma szlachetny :)

Kultura osobista od 1 do 10- mocne. ;P Nie jesteś zbytnio rozgarnięty skoro nawet nie wspomniałeś w jaką wersję gry grasz- US czy EU. Moja kultura osobista -1

Jeśli ci się nie podoba to nic nie pisz, właśnie takich ludzi unikamy.Nikt nie jest nieomylny.Jasne początki mogą być trudne, przebicie się przez bandę gimbusów ośmieszających Polski naród,ale myślę że dzięki fajnym ludziom może się udać,

Klasa w grze:Mag albo wariorrNick w grze:NightDagons albo FinnekWiek:13Kultura osobista(od 1 do 10 ):10/10Sciągam wersije EU po PWE nie chce mi działaćs.Ps.skype kulek000

Zapraszam jutro o 20 pod kowala :>. Jeśli masz jakieś pytania, spokojnie. Wal na priv ;).

Jeśli ci się nie podoba to nic nie pisz, właśnie takich ludzi unikamy.Nikt nie jest nieomylny.Jasne początki mogą być trudne, przebicie się przez bandę gimbusów ośmieszających Polski naród,ale myślę że dzięki fajnym ludziom może się udać,
Czyli oczekujesz tylko pozytywnych komentarzy? Wszyscy maja myśleć jak ty? Przepraszam, ale takie rzeczy tylko w państwie totalitarnym. I dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Masz jakieś zaburzenia osobowości?
Czyli oczekujesz tylko pozytywnych komentarzy? Wszyscy maja myśleć jak ty? Przepraszam, ale takie rzeczy tylko w państwie totalitarnym. I dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Masz jakieś zaburzenia osobowości?

Rozmowę z panem idealnym uznaję za zakończoną.

Czyli oczekujesz tylko pozytywnych komentarzy?

Ja bym oczekiwał, że osoba która robi temat w celu zebrania ludzi do grania w RaiderZ będzie chciała zobaczyć konkretne zgłoszenia, a nie bycie wyśmiewanym przez tardów. Też uważam że prośby o ocenienie swojej kultury osobistej to coś co najmniej zabawnego (ktoś może się uważać za osobę miłą i uczynną a być kimś kto ciągle innych wyśmiewa), ale skoro nie chcę do nich dołączyć - nic mi do tego. Także zlituj się i nad OPem, i nad innymi... i zwyczajnie zamilcz. OPa przepraszam za OT, ale tego nie dało się zostawić bez komentarza...

EDIT: @2down: ale nie jest tak bezczelnym wyśmianiem klanu w jego własnym temacie rekrutacyjnym. Masz jakieś argumenty poza tym?

Ja nie gram na razie w RaideZ, poczekam miesiąc jak minie boom na grę. Wtedy zdecyduję, czy grać, czy nie. Wiadomo na początku jest dużo graczy, ale potem sytuacja może się zmienić, i gra może pustoszeć w oczach. Wracając do tematu, to jak już jest sprzeczka na forum, to co by było jakby wszyscy znaleźli się w gildii, by była sama kłótnia, i w takiej zaistniałej sytuacji nic dobrego z tego by nie wyszło.Więc jak kolega wyżej napisał, przeprowadzić selekcję, wysłuchać zdania drugiej osoby, i zdecydować cz on i ona się nadają. Bo tak robi się nie miła atmosfera, życzę więc powodzenia i cierpliwości :).

Ja bym oczekiwał, że osoba która robi temat w celu zebrania ludzi do grania w RaiderZ będzie chciała zobaczyć konkretne zgłoszenia, a nie bycie wyśmiewanym przez tardów. Też uważam że prośby o ocenienie swojej kultury osobistej to coś co najmniej zabawnego (ktoś może się uważać za osobę miłą i uczynną a być kimś kto ciągle innych wyśmiewa), ale skoro nie chcę do nich dołączyć - nic mi do tego. Także zlituj się i nad OPem, i nad innymi... i zwyczajnie zamilcz. OPa przepraszam za OT, ale tego nie dało się zostawić bez komentarza...
Twoja odpowiedź również nie jest zgłoszeniem.

Wraz ze znajomymi wpadliśmy na pomysł stworzenia największej, najlepiej funkcjonującej gildii w RaiderZ (Z naciskiem na polaków, ale generalnie jesteśmy otwarci)

Pomysł wystartował dzisiaj, więc poszukuje ludzi do pomocy na początek.

Co za tym idzie prowadzę rekrutację, nie ma wiele wymagań, ale potrzebuję wstępnych informacji.

Prosiłbym o wpisanie się wszystkich chętnych poniżej według wzoru:

Klasa w grze:

Nick w grze:

Kultura osobista(od 1 do 10 ):

Generalne spotkanie odbędzie się w mieście początkowym, przy kowalu 29.Października o godzinie 20:00

Ochotnicy zostaną dodani, odbędą się miłe pogawędki, test na ''ogara'' no i kilka zdjęć uwieczniających ekipę z PolishSouls.

UWAGA* JEŚLI PATRZYSZ TYLKO NA SIEBIE, JESTEŚ NIEKOLEŻEŃSKI I NIE CHCESZ POMAGAĆ INNYM, TYLKO PO PROSTU ''BYĆ'' GDZIEKOLWIEK NIE MASZ CZEGO U NAS SZUKAĆ.

Dziękuje i do zobaczenia jutro przy Kowalu.

EDIT. Serwer EU, wersja angielska.

Ekipa PolishSouls