Jesteśmy gildią w grze Allods online na serwerze f2p Gildia została założona 23.03.2015 roku Po stronie LIGI
Oferujemy:
Raidy na GT/DC oraz wieczorami ami i ah s10/12
Posiadamy kanał na team speaku
Dobrą atmosfere
Zawsze aktywnych graczy codziennie online około (10-15 osob)
Pomoc nowym graczom w questach,bossach
Pomagamy ubrac sie
Jezeli chcesz powrocic do gry to zapraszamy Piszcie tutaj pod postem lub w grze do osób Noah (15-22) wrednakoza masakrapl
Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze zobaczymy sie w grze
P.S Jeżeli masz napisać , że ta gra jest p2w itp itd no to nie pisz tego bo w naszej gildi sa osoby ktore graja juz ponad rok i sa jedni z najlepszych na serwerze Przykładem jest Noah grajcy rok Nie wydajac przy tym ani jednej złotówki
Polska gildia Explorers rekrutuje!
Ja chętnie bym wrócił do gry
a jak z ilością graczy?
To jak aktualne to jeszcze z kims chyba sie udalo mi wczesniej skontaktowac ale nie znam sie tam na niczym wiec wiecie
Żyje jeszcze ta gildia ?
Jesteśmy gildią w grze Allods online na serwerze f2p Gildia została założona 23.03.2015 roku Po stronie LIGI
Oferujemy:
Raidy na GT/DC oraz wieczorami ami i ah s10/12
Posiadamy kanał na team speaku
Dobrą atmosfere
Zawsze aktywnych graczy codziennie online około (10-15 osob)
Pomoc nowym graczom w questach,bossach
Pomagamy ubrac sie
Jezeli chcesz powrocic do gry to zapraszamy Piszcie tutaj pod postem lub w grze do osób Noah (15-22) wrednakoza masakrapl
Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze zobaczymy sie w grze
P.S Jeżeli masz napisać , że ta gra jest p2w itp itd no to nie pisz tego bo w naszej gildi sa osoby ktore graja juz ponad rok i sa jedni z najlepszych na serwerze Przykładem jest Noah grajcy rok Nie wydajac przy tym ani jednej złotówki