Polska Gildia Madness Prius Online

"Polska Gildia Madness lvl 6 jak narazie ally Hostile i LiquidDamage Serwer Aurora " Otwiera Nabór do swoich szeregów jesteśmy chora ekipa ludzi mających z bania xD i .... dobrym humorem poszukujemy ludzi którzy są komunikatywni " najlepiej jak używają ts " i znają się na żartach nasza gildia znaczy dość wiele na tym serwerze w rankingu gildi jesteśmy na 2 lub 3 miejscu nasza gildia liczy 53 osoby . w piątek w Priusie odbywa się 1 castle na serwerach eu jeżeli chcesz uczestniczyć w walkach w których bija się 4 gildie łącznie 168 ludzi bo tylko 42 może wejść to zapraszamy .

Do zobaczenia ReeD

Ip Naszego ts TS3 ip : 94.23.203.221 Port : 9987

przepraszam super mocny kolego, ale nie ma serwera Priusa w eu ;-)

wszyscy wiemy ze serwery eu priusa są w kanadzie xDD i los angeles ale niby to się nazywa eu XD

nie, to nie nazywa się eu serwy ;-)

jak nie wiesz o co chodzi porównaj sobie stronki

http://www.gpotato.com/ i http://en.gpotato.eu/

a będziesz widział co jest określane mianem "eu" a co nie

a piszesz to tylko ze względu na posta Pozdro

Ja z checia dolacze !! napisz mi na gg szybko 10738976 pogadamy , mam humor , i lubie (kocham robic se jaja)

@szanuj, obczaj Flyffa, nie jest z gpotato.eu lecz gpotato.com a jest to wersja EU :) nie ma podziału na NA czy EU.

I ja bardzo chetnie dolacze aktualnie sciagam clienta :)

Witam aktualnie gildia gra na serverze Raven (polaczenie requiem i aurora) Pvp serv mamy mila atmosfere pomagamy expic i nie tylko nasz nowy TS to Ts 3 adres: ts3.zjawa.org i szukajcie nas w zakladce rapplez :)

sry że zadam to pytanie w tym temacie, pomimo że ma już trochę czasu

gildia w Priusie nadal istnieje, jeśli TAK to proszę jakiegoś przedstawiciela na pm :)

nie polecam tej gildi

liderem jest Tlamsiciel ktory okazal sie byc zlodziejem

ale kto chce niech wkracza w szeregi tlamsika moze to bedziesz kolejna osoba ktora straci eq

pozdrawiam

Byłem ale wyszedłem,

nie wiem czy lider złodziej czy nie, ale skoro dałeś mu itemki to GZ :-D

w dodatku gildia nie jest już PL tylko INTER, a takich już pełno na serwie

wiec Madness jest na chwilę obecną nic specjalnego, typowy nieprzemyślany crapp

ja mu nie dawalem pasow i to nie mnie okradl

pozdrowienia dla Tlamsiciela obys ty cale eq stracil to ktore tak cenisz

wtedy moze chodz po czesci poczujesz to co Darsi

"Polska Gildia Madness lvl 6 jak narazie ally Hostile i LiquidDamage Serwer Aurora " Otwiera Nabór do swoich szeregów jesteśmy chora ekipa ludzi mających z bania xD i .... dobrym humorem poszukujemy ludzi którzy są komunikatywni " najlepiej jak używają ts " i znają się na żartach nasza gildia znaczy dość wiele na tym serwerze w rankingu gildi jesteśmy na 2 lub 3 miejscu nasza gildia liczy 53 osoby . w piątek w Priusie odbywa się 1 castle na serwerach eu jeżeli chcesz uczestniczyć w walkach w których bija się 4 gildie łącznie 168 ludzi bo tylko 42 może wejść to zapraszamy .

Do zobaczenia ReeD

Ip Naszego ts TS3 ip : 94.23.203.221 Port : 9987