Polska Gildia Shigo Otwiera Rekrutacje

Nieaktualne

mile widziani są gracze 50/60/70+

To zabrzmiało tak, jakby chodziło o wiek graczy :D.

fakt teraz powinno brzmieć lepiej ;P

Oferujemy pomoc w [..] oraz w lvlowaniu,

Sprostowanie: a pro po wspomnianej pomocy w lvl'owaniu przez Kazbiel'a ,jest to pomoc typu: gdy ktoś nie radzi sb w dungu solo bądź tez potrzebuje pomocy w raidzie. Nie ma tu mowy o szybkim wyexpieniu się dzięki postaci wysoko lvl'owej tak jak to niektórzy uważają!!! - Liderka Gildii

Hmm zastanawiam się czy nie wrócić do Vinda mam 53Lv Kaia(Łucznika).Jak coś to dam znać.

Chciałbym się tylko jeszcze dowiedzieć jak z populacja na serverach bo nie lubię gdy jest zbyt pusto na grze? :D

Ludzi sporo biega...

naprawde nie ma problemu ze znalezieniem party na twoim lvlu a tym bardziej na wyższych po desercie vindictusowi przybyło sporo graczy a szykuje sie kolejny update

Ja mogę tylko polecić tą gildię. Miła atmosfera i pomocni ludzie. Zobaczycie tam też nigdzie wcześniej nie spotkany przypadek człowieka, który ulepsza wszystko nawet jak ma 0% szans i dropi rzeczy, które nie dropią:D Więc ogólnie warto i polecam

Ts jest?

TS może być w każdej chwili jeśli takie będzie życzenie członków gildii. Narazie jest nas paru bardzo aktywnych i czat w zupełnosci nam wystarcza ale kiedy liczba ta się zwiększy nie widze problemu

a ja zastanawiam siej ka teraz wyglada Vindek..gralme rok temu wbilem 50+ i gra mi sie poprostu znudziła... farmic te same instancje ktore robi sie w 5 mni to masakra...sa jakies dluzsze instancje rajdy ? albo inne swiaty czy wciaz 3 przemieniajce sie lokacje?

Ja też "odpadłam" jakiś rok temu, w sumie ten temat dał mi motywację do powrotu. Jeśli klient w końcu raczy się zainstalować (bo coś mocno nie ma na to ochoty) to zajrzę do gry i pewnie zapukam i do gildii bram :)

ja dzisiaj sprobowalem na nowo i powiem ze ludu do grania mnostwo takto pozatym nowe raidy,instancje ,sety itd :} czyli wszystko to czego moglismy sie spodziewac.

Jeszcze male pytanko do rekrutujących na jaką klase macie zapotrzebowanie chodzi mi której najmniej biega a przydała by się na instancjach? :D

chciałbym pograć ale niestety kiedyś mi działał teraz już nie ;C

Tak jak pisał G3Ryon gra powoli "odżywa" są różnego rodzaju eventy teraz kończy się tydzień dodatkowego AP a zaczyna tydzień dodatkowego Raidu więc jest co robić. A co do twojego pytania najwięcej jest teraz łuczników (Kai) i nie ma czegoś takiego jak zapotrzebowanie grasz tą klasą która ci pasuje i kogokolwiek byś nie wybrał na instancjach poradzimy sobie wyśmienicie ;) tak że zapraszam na Priv

PS. Channel naszej gildi ma numerek 199 :)

PS2. Od teraz ja też mam prawo przyjąć was do gildii oczywiście po wcześniejszej rozmowie B)

Klasa każda mi pasuje bo to wkońcu non target i każdą klasą gra się dość ciekawie ale po ostatnim updacie Kai już nie podoba mi się tak bardzo jak kiedys każdy lata w crossgunie bo lepszy od łuku a łuk jakoś wolniej teraz strzela i chyba rezygnuje z Kaia.

A powracając do mojego pytania jaka klasa jest najmniej tworzona Fiona,karok? bo z tego co widze oprocz nich kazdej postaci lata od groma.? :P

Fiona to klasa na wyginięciu hehe z Karokiem jest troche lepiej chociaz jego robią zazwyczaj jako alta. Jeśli chcesz grać wymarłym gatunkiem to twój wybór powienien paść na Fione ^^

hmm tak jak podejrzewałem :D Dzisiaj sproboje odzyskać dane do mojego konta na ktorym byla fiona +50 jak pamietam ;D zobaczymy co wyjdzie z gry nia :}

zapraszam ^^ :D

Nieaktualne