Nieaktualne
Polska Gildia Shigo Otwiera Rekrutacje
mile widziani są gracze 50/60/70+
To zabrzmiało tak, jakby chodziło o wiek graczy .
fakt teraz powinno brzmieć lepiej ;P
Oferujemy pomoc w [..] oraz w lvlowaniu,
Sprostowanie: a pro po wspomnianej pomocy w lvl'owaniu przez Kazbiel'a ,jest to pomoc typu: gdy ktoś nie radzi sb w dungu solo bądź tez potrzebuje pomocy w raidzie. Nie ma tu mowy o szybkim wyexpieniu się dzięki postaci wysoko lvl'owej tak jak to niektórzy uważają!!! - Liderka Gildii
Hmm zastanawiam się czy nie wrócić do Vinda mam 53Lv Kaia(Łucznika).Jak coś to dam znać.
Chciałbym się tylko jeszcze dowiedzieć jak z populacja na serverach bo nie lubię gdy jest zbyt pusto na grze?
Ludzi sporo biega...
naprawde nie ma problemu ze znalezieniem party na twoim lvlu a tym bardziej na wyższych po desercie vindictusowi przybyło sporo graczy a szykuje sie kolejny update
Ja mogę tylko polecić tą gildię. Miła atmosfera i pomocni ludzie. Zobaczycie tam też nigdzie wcześniej nie spotkany przypadek człowieka, który ulepsza wszystko nawet jak ma 0% szans i dropi rzeczy, które nie dropią Więc ogólnie warto i polecam
Ts jest?
TS może być w każdej chwili jeśli takie będzie życzenie członków gildii. Narazie jest nas paru bardzo aktywnych i czat w zupełnosci nam wystarcza ale kiedy liczba ta się zwiększy nie widze problemu
a ja zastanawiam siej ka teraz wyglada Vindek..gralme rok temu wbilem 50+ i gra mi sie poprostu znudziła... farmic te same instancje ktore robi sie w 5 mni to masakra...sa jakies dluzsze instancje rajdy ? albo inne swiaty czy wciaz 3 przemieniajce sie lokacje?
Ja też "odpadłam" jakiś rok temu, w sumie ten temat dał mi motywację do powrotu. Jeśli klient w końcu raczy się zainstalować (bo coś mocno nie ma na to ochoty) to zajrzę do gry i pewnie zapukam i do gildii bram
ja dzisiaj sprobowalem na nowo i powiem ze ludu do grania mnostwo takto pozatym nowe raidy,instancje ,sety itd :} czyli wszystko to czego moglismy sie spodziewac.
Jeszcze male pytanko do rekrutujących na jaką klase macie zapotrzebowanie chodzi mi której najmniej biega a przydała by się na instancjach?
chciałbym pograć ale niestety kiedyś mi działał teraz już nie ;C
Tak jak pisał G3Ryon gra powoli "odżywa" są różnego rodzaju eventy teraz kończy się tydzień dodatkowego AP a zaczyna tydzień dodatkowego Raidu więc jest co robić. A co do twojego pytania najwięcej jest teraz łuczników (Kai) i nie ma czegoś takiego jak zapotrzebowanie grasz tą klasą która ci pasuje i kogokolwiek byś nie wybrał na instancjach poradzimy sobie wyśmienicie tak że zapraszam na Priv
PS. Channel naszej gildi ma numerek 199
PS2. Od teraz ja też mam prawo przyjąć was do gildii oczywiście po wcześniejszej rozmowie
Klasa każda mi pasuje bo to wkońcu non target i każdą klasą gra się dość ciekawie ale po ostatnim updacie Kai już nie podoba mi się tak bardzo jak kiedys każdy lata w crossgunie bo lepszy od łuku a łuk jakoś wolniej teraz strzela i chyba rezygnuje z Kaia.
A powracając do mojego pytania jaka klasa jest najmniej tworzona Fiona,karok? bo z tego co widze oprocz nich kazdej postaci lata od groma.?
Fiona to klasa na wyginięciu hehe z Karokiem jest troche lepiej chociaz jego robią zazwyczaj jako alta. Jeśli chcesz grać wymarłym gatunkiem to twój wybór powienien paść na Fione ^^
hmm tak jak podejrzewałem Dzisiaj sproboje odzyskać dane do mojego konta na ktorym byla fiona +50 jak pamietam ;D zobaczymy co wyjdzie z gry nia :}
zapraszam ^^
Nieaktualne