Polska gildia w Black Desert - Dołącz do nas! :)

Na początek…

Witajcie!
Szukam osób, które chciałyby rozpocząć swoją przygodę z grą Black Desert.
Obecnie jestem dość początkującym graczem, jednakże chciałbym stworzyć większą społeczność graczy, którzy cenią sobie dobrą zabawę bez konieczności codziennego logowania.
Nie chciałbym się tu w żaden sposób ograniczać, dlatego gildia ta nie będzie nastawiona na konkretny typ rozgrywki. Miejsce w niej będą mogli znaleźć zarówno gracze PvE, jak i PvP. Oczywiście z uwzględnieniem osób, które będą chciały grać czysto casulowo.
Tak jak wspomniałem już wcześniej. Nie mam zamiaru wymagać od osób codziennego logowania do gry.
Każdy ma swoje obowiązki. Szkoła, praca, rodzina, dzieci. To zrozumiałe, dlatego do pełni aktywności wystarczą te 2-3 dni w tygodniu. Jeżeli chodzi o aktywność, to jej wyznacznikiem będzie obecność na serwerze Discord.
Co z osobami niekorzystającymi z Discorda?

• Niestety na chwilę obecną chciałbym się skupić na budowaniu aktywności, a w tym celu niezbędna będzie komunikacja na Discordzie.

Wymagania względem członków gildii:

• Aktywność głosowa na serwerze Discord: minimum 2-3 dni w tygodniu
  • Kultura osobista i bezkonfliktowość

Kontakt:

Masz dodatkowe pytania? Odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości, a z chęcią na nie odpowiem :slight_smile:

• Prywatna wiadomość na Forum.
  • Odwiedź mój serwer Discorda i skontaktuj się z członkiem Administracji:
    https://discord.gg/gwawZkNeVN
    (Jeżeli link nie jest aktywny - Skontaktuj się ze mną na forum, a udostępnie ci aktualny)

Zapraszam do wspólnej gry! Pozdrawiam i miłego dnia :slight_smile: