Zaczynam grać w Guild Warsa i Poszukuję polskiej gildii, mam ts'a. zacząłem grać na serwerze Gandara. Lecz mogę go w ewentualności zmienić :>
Polska Gildia
Proponuję fajną gildię, NTY, Na Tropie Yeti gildia z luźnym podejściem do gry, bez spiny. Mamy własną stronkę i Ts3. Gildia na serwerze Blacktide, ale to niema większego znaczenia oprócz wvwvw, poza tym są mega serwery i każdy może grać na innym.. Ja gram też na Gandarze. Zapraszam.
Zapraszam do EgbA, pomagamy nowym, wszystkie ulepszenia gildii, mile towarzystwo i korzystamy z mumbla. home serwer to blacktide ale mamy ludzi porozrzucanych po każdym serwie.
Jak co to pisz do Mantisek.9350
Jak szukasz gildii do pogrania wvwvw to zastanów się nad Next Rebel.
Może głupie pytanie, ale jak dołączyć do gildii?
Najpierw musisz zostać zaproszony. Naciskasz "g" bądź inny klawisz pod którym masz przypisane okno gildii. Po lewej stronie okna masz gildie które wysłały ci zapro. Najpierw akceptujesz i jesteś jej członkiem a potem dajesz represent i obok swojego nicka masz tag gildii oraz na czacie widzisz co się w gildii dzieje.
jaki mam serwer wybrac? gdzie najwiecej naszych
W GW2 serwery istnieją tylko dla WvW, a w tym trybie nie ma jakiegoś serwera, który wyróżniałaby wielka ilość polaków. Na każdym topowym się jakichś znajdzie.
Wszystkie inne aktywności w grze ( PvE / PvP ) nie mają podziału na serwery. Tak samo np. gildie nie są przypisane do żadnego serwera. Jedyny podział jaki istnieje, to na EU i NA.
aha dziękuje za odpowiedź dopiero zaczynam więc wolałem spytać okej lece robić postać i expic
mój home world: Far Shiverpeaks Nick: Dziubson
możecie zaprosić chetnie pogram z kimś wspólnie może ktoś jakąś gildie zaoferuje
Dodaj mnie do znajomych w gw2. Służę pomocą i radą oraz towarzystwem
iswan.8576
Zaczynam grać w Guild Warsa i Poszukuję polskiej gildii, mam ts'a. zacząłem grać na serwerze Gandara. Lecz mogę go w ewentualności zmienić :>