Polska gra Parkour

Call of Juarez 2 to jest świetna gra ;]

co do gry MMO PK to było by niemożliwe załóżmy skille jakby wyglądały za używanie tricków Monkey,King Kong,Dash ? czy za wygranie wyścigu ? jakoś se nie wyobrażam tego <_<

Bardziej mnie martwi waga instala bo reszte da rade zrobic

bez profesionalnego sprzetu nie da sie zrobic takiej gry... Do tego jest potrzebny silnik graficzny z bardzo dobra fizyka ruchow avatarow.... sorki ale paru zapalencow nie da rady wygenerowac takiego silnika graficznego :) A jak by to mial byc projekt z grafa jak w tibii... thx

bez profesionalnego sprzetu nie da sie zrobic takiej gry... Do tego jest potrzebny silnik graficzny z bardzo dobra fizyka ruchow avatarow.... sorki ale paru zapalencow nie da rady wygenerowac takiego silnika graficznego A jak by to mial byc projekt z grafa jak w tibii... thx

Silnik mogą kupić ale nie będzie się im opłacać. Jednym z silników może być OGRE. Jest dobrym silnikiem bo sam z niego korzystam w projekcie singla. Co do fizyki. AEGIA ( nVidia Physx) najlepsza a zarazem najbardziej obciążająca kompa fizyka ( też jej używam ). OGRE jest darmowe. AEGIA jest darmowa. Więc fizykę i engine graficzny mają za darmo. A jak bym chciał to na tym silniku co ja robię to zrobił bym taką grę.

Screen z silnika

demo03.jpg

Nieźle wygląda graficzka nie?? W połączeniu z światłem jest podobna do ME.

grafa normalnie jak z ME powaga ;D

grafa normalnie jak z ME powaga ;D

ta grafa +AEGIA=ME ME+NET=Polski MMOParkour nieprawdaż??

@EDIT

Teraz wiecie na jakich silnikach pracuje i pracowałem. A ten jest extra.

1. Polska nie stworzyła jeszcze żadnego single.

-call of juraz

-Witcher

-Painkiller

-Two worlds

można by tak wymieniać jakby sie przysiadło i pomyslało

Eeeee... I jak ten projekt.....

Gdyby miała powstać polska gra MMO o temacie parkour. Ilu z was było by nią zainteresowanych?