Temat do pogaduszek o koszykówce, np. ulubione drużyny.
To ja zacznę - moją ulubioną drużyną jest Anwil Włocławek (być może dlatego, że jestem z Włocławka...:>) :]
To ja zacznę - moją ulubioną drużyną jest Anwil Włocławek (być może dlatego, że jestem z Włocławka...:>) :]
Ano Anwil fajna drużyna, robią fajnego kosza. Ja jestem fanem toruńskiego Sidenu a przede wszystkim Toruńskiej Energi.
Jedno w Polskiej lidze mnie dziwi, mianowicie czemu ściągają tych patałachów zza granicy skoro mamy taką dobrą młodzież.
Cóż pozdro dla wszystkich koszykówkarzy :>
ishtar: co prawda to prawda, mamy dobrych aczkolwiek niedocenianych koszykarzy, ktorzy 'kryja sie' w cieniach tych [powiem szczerze jak sadze] ciot zza granicy. arghhh polska rzeczywistosc....
Grałem przez 3 lata w kosza w szczecinskim klubie i jakoś zrezygnowałem. Myśle, ze w obecnej chwili jest dostać sie do lepszego klubu. Nawet jak sie dostane to co to da jak bede siedział na ławce i kibicował? Można pisać o NBA? Jak tak, to kto głosował na Gortata, żeby wystąpił w meczu gwiazd?
Sam oglądam PLK, ale uważam, że rozmowa wyłącznie o polskiej koszykówce nie jest dobrym pomysłem, bo tak naprawdę to nie ma o czym gadać. Większość polskich klubów koszykarskich buduje swoje drużyny na przeciętniakach z zagranicy, zapominając o młodzieży(zdarzają się wyjątki, jak choćby Trefl Sopot, któremu kibicuje). Myślę, że bardziej interesującym tematem byłoby rozmawianie ogólnie o koszykówce z wyszczególnieniem najlepszej ligi świata - NBA.
@up popieram, gadanie o samej polskiej koszykówce będzie hymmm nudne? a o NBA było by o czym pogadać : ) Jako tako polską koszykówką sienie interesuję, ale że kosz to mój ulubiony sport więc bardziej NBA. Ale co do polski to słyszałem ze młodzieżowa kadra polski dobrze sobie radzi.