Polska Online

PolskaOnLine to darmowa gra MMORPG dla każdego !!!

Jeśli do nas trafiłeś, wiedzieć musisz, iż twe życie nie będzie od tej chwili takie samo! Za chwilę poznasz świat okrutnych potworów jakie zawładnęły naszym światem. Panoszą się wszędzie niosąc chaos i śmierć. Tylko ty i twoi ziomkowie mogą temu zapobiec. Zbierz kompanów i zaostrz miecz - czas walki nadszedł.

Poznasz tu też smak przyjaźni i dzięki temu dzielnie stawisz czoła niebezpieczeństwom.

Rozgość się i zacznij potyczkę.

Po nazwie, ja dziękuje.

Looool, patrzę na screen'a z gry i widzę: Sephirota z ciupagą, góralskim setem i tarczą z białym orłem na biało-czerwonym tle.... Ja też podziękuje xD

Nie oceniajcie gry po okładce

Fajny tytuł gry ;P Odstrasza po nie których obco krajowców !! :D A tak po za tym ... nie thx

Chyba w to grałem... Czy to nie Stendhal, w polskich realiach? Jeżeli tak, to polecam szczególnie tym, którym brakuje starego klimatu tibi ;)

Edit. Z tego co patrze, to chyba mam racje, sprawdze potem dokładnie.

@misiok, nie oceniam po okładce... oceniam po inwencji twórczej ,,autora,, po takim jakże oryginalnym tytule, i po oklepanej, brzydkiej, a w dodatku nie swojej grafice... z Charas.ex, z czym do ludzi...

"Polska Online" istnieje już sporo czasu a dopiero teraz ją reklamują.Ja podziękuję nie ze względu na wygląd a dlatego,że nie lubię tego typu gier.Nazwa jest jaka jest i nie powinna was odstraszać od gry,ale zachęcać :),też screeny nie odzwierciedlają rozgrywki.Pozdrawiam.

Odrzuca mnie przedewszystkim Nazwa, ilość graczy na serwerze i grafika. Taka gra nie przejdzie,sorry.

Żeby nie było, to jest tylko prywatny server.

PolskaOnLine to darmowa gra MMORPG dla każdego !!!

Jeśli do nas trafiłeś, wiedzieć musisz, iż twe życie nie będzie od tej chwili takie samo! Za chwilę poznasz świat okrutnych potworów jakie zawładnęły naszym światem. Panoszą się wszędzie niosąc chaos i śmierć. Tylko ty i twoi ziomkowie mogą temu zapobiec. Zbierz kompanów i zaostrz miecz - czas walki nadszedł.

Poznasz tu też smak przyjaźni i dzięki temu dzielnie stawisz czoła niebezpieczeństwom.

Rozgość się i zacznij potyczkę.