Polski czy Angielski

Ale wy glupoty piszecie :X Polski server bedzie taki sam jak NExus czy Anuhart po jakims czasie i tez bedzie mial z ten 1k online...niemiecki nie pamietam nazwy ma non-stop po 2k online;] i Sadze , ze Polski Aion bedzie bardzo dobrym serevr-i bardzo duzo ludzi naplynie do Aiona , AIon co go rozni od rifta 100x lepsze comunity przykre ale prawdziwe

Sądzę, że jeżeli chodzi ci tylko o język w grze to na każdym serwerze możesz grać zarówno w angielskim jak i polskim, tyle że teraz będzie to legalne. Na nowym serwerze pewnie będzie też opcja po angielsku, tylko teraz tu jest kwestia dogadania się między sobą przy trade itp a tu wystąpią niewątpliwie pewne kontrowersje co do tłumaczenia.

A tak z innego postu, przypomniało mi się że ktoś mówił że nie ma jak kupic gold packa i ktoś mu odpowiedział iż do 40 bez niego se poradzi a do tego czasu spokojnie nadropi kasy i kupi u brokera :) hummm... znajdzcie mi nowego co teraz TERAZ podkreślam do 30-40 lvlu zbierze na gold packa NA STARYM SERWERZE [60-99 mln] :P a co do polskich zarobków i braku wpływów, wkońcu to F2P więc nie będzie zależało od ilości przychodów czy serwer stoi czy nie, a uwierz są i polscy leniwcy co sporo wydają na grze :) wkońcu średnia krajowa nie wzięła się z nieba :) jeden zarobi godziwie a reszta robi za murzyna ^^

Z tym nadropieniem kazy bym uważał. Ostatnio ceny galopują jak szalone i są 2-3x wyższe niż jeszcze 2-3 miesiące temu. Może jak gracze wrócą i się serwery zapełnią trochę to spadnie.

Sądzę, że jeżeli chodzi ci tylko o język w grze to na każdym serwerze możesz grać zarówno w angielskim jak i polskim, tyle że teraz będzie to legalne. Na nowym serwerze pewnie będzie też opcja po angielsku, tylko teraz tu jest kwestia dogadania się między sobą przy trade itp a tu wystąpią niewątpliwie pewne kontrowersje co do tłumaczenia.A tak z innego postu, przypomniało mi się że ktoś mówił że nie ma jak kupic gold packa i ktoś mu odpowiedział iż do 40 bez niego se poradzi a do tego czasu spokojnie nadropi kasy i kupi u brokera hummm... znajdzcie mi nowego co teraz TERAZ podkreślam do 30-40 lvlu zbierze na gold packa NA STARYM SERWERZE [60-99 mln] a co do polskich zarobków i braku wpływów, wkońcu to F2P więc nie będzie zależało od ilości przychodów czy serwer stoi czy nie, a uwierz są i polscy leniwcy co sporo wydają na grze wkońcu średnia krajowa nie wzięła się z nieba jeden zarobi godziwie a reszta robi za murzyna ^^

Czekaj czyli jak mam konto startowe to mogę korzystać z brokera ? tylko sprzedawać itemów nie mogę ale kupować mogę ?

Co do tematu mam zamiar grać na nowym polskim serwerze tylko kurde muszę jeszcze czekać te 3 dni a gra już pobrana :D.

Mając konto startowe Nie możesz kupować ani sprzedawać u Brokera. Jedynie sobie pooglądasz co tam jest :)

jak masz nowe konto to mozesz kupic z brokera za kinahy gold packa jedynie. a jak juz se go uaktywnisz limity znikaja. ^ up is wrong

tylko nie jestem pewien bo nie pamietam, ale chyba 1 gp musi byc samemu kupiony, a pozniej jak ci on minie i znowu limity masz to mozna juz z brokera gp kupic bez gp aktywnego....

@Engel~

z tym nadropieniem mowie ze nie realne na starych serwerach dla nowych graczy,

na nowym serwerze pewnie kilku sellerow sie znajdzie i napewno cena bedzie normalna

A jak jest z Weteranem bo słyszałem że jak kupie w sklepie (IS) gold packa za te 99 czegoś tam to dostane też Weterana jak się GP skończy ?

Kupując GP z IS'a po upływie czasu wracasz do pakietu "Starter"

Mam pytanie bo dopiero teraz zauważyłem, że gameforge jest w EU wydawcą...moje pytanie brzmi jak długo nim jest na naszym kontynencie, bo chyba wcześniej ktoś inny był czyż nie ? Po prostu boję się, że prędzej czy później powótrzy się np. raiderz,eligium itp

Mam pytanie bo dopiero teraz zauważyłem, że gameforge jest w EU wydawcą...moje pytanie brzmi jak długo nim jest na naszym kontynencie, bo chyba wcześniej ktoś inny był czyż nie ? Po prostu boję się, że prędzej czy później powótrzy się np. raiderz,eligium itp

Akurat aion a raiderz to jest przepaść jak ...

Raiderz eu od GF jak ktos juz grał jest tak nudną grą... na 35 ludzie posiedzieli czekając na lv cap do 40, tylko wprowadzili to w 1 dzien polowa gildi miala 40 i juz farmila 2 bosy ktore zamiast byc w instancji postawili wolno stojące z cd respu 15 min, i kilka ekip przeagrowująca oby zdobyc loot ktory i tak leci raz na kilka lub z pechem kilkanaście bosow. WIEC RAIDERZ TO SHIT. /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Natomiast aion jest grą taką jak raiderz x 100. W sensie poznania wszystkiego i ogarnięcia to i tamto.

A co do zamkniecia serwera... hmm... mowia to tylko placzace dzieci z end game innych serwerow, weterani ktorym od nowa zaczac to jest nie honor ! wkoncu placili za gre i musza byc lepsi ! [ oczywiscie nie chcem obrazic, bo nie kazdy tak placze z end game itemy 15 itp itd]

Wiele obcokrajowcow przejdzie na polskie serwery, a jezeli ktos sadzi ze jezyk bedzie przeszkoda to sie myli, gdyż aczkolwiek ponieważ Pan mr Broker i tak kazdemu zmieni język chocby dla francuza, a kwestia dogadania sie z obcokrajowcem [ bo handel juz mamy za soba] to ci ktorzy nie maja problemow z angielskim nie beda mieli z tym problemu. Jak ktos wspomnial ze polowa mlodych nie ma pojecia o angielskim, to czy na pl serwie czy na jakims starym i tak beda do tylku jezeli te przejscie obcokrajowcow wypali.

Sądzę że to będzie dosyć licznie oblegany serwer

pzdr

Ivan

Jedynym powodem dla którego dużo ludzi wystartuje na PL serwie to BARDZO niskie ceny GP, wielu graczy ma zamiar zostać na swoich serwerach, a na polskim serwerze po prostu stworzyć postać, aby farmić kasę na GP, ponieważ jest to jak najbardziej bardzo opłacalne :)

i to juz samo w sobie będzie napędzało serwer, nawet jak ktos tylko by nafarmic na gp, bedzie musial pograc, cos wbic lv, nalocic cos chocby manastone co juz bedzie ulatwieniem komus kto grac bedzie tam w pelnym wymiarze czasu :) a z czasem sie okaze

Siemka. Chcialbym sie was spytac czy lepiej zaczac grac na polskiej wersji czy na angielskiej? I czy beda roznice w update czy nie chodzi mi o czas wprowadzenia. Z gory dzieki i pozdrawiam.

P.S I czy znacie moze jakis fajny prywatny serwer Aion z duza iloscia osob?