Polski klan L2 EU Classic
Pomysł spoko i był bym chętny ale czy naprawdę muszę składać podanie? Nie wystarczy dołączenie do klanu i siedzenie na tsie?
Zapraszam do składania podań!
Na Epi (DRAG Lude ) zacząłem swoją przygodę z L2. KA oczywiście kojarzę. Co do Polan (podklan Polanle to dopiero byli BSOE Mastery) to chyba mieli wara z całym serwerem. Ja grałem w clanie PoLeWkA (ally TRIADA - ally leader: kowalij; mieliśmy z wami wara zapewne, podobnie jak i z NoMercy, Biedronki, Insomnia, just4fun, Unforfiven i więcej już nie pamiętam Pomimo wielu bugów i błędów był to dla mnie najlepszy okres jaki spędziłem w L2. Grałem też na innych serwerach L2, na innych dłużej, na innych krócej, ogólnie 8 lat z gierką minęły jak z bicza strzelił. W między czasie pojawiły się też inne mmo - GW2, Neverwinter i inne mniej ambitne gierki. Obecnie gram w HOTS oczekując premiery Lineage Eternal...
Fajny pomysł na projekt, jak serwer ruszy to zapewne zobaczę co się na nim dzieje Pozdrawiam i powodzenia !!!
Ja chetnie tez dolacze
Btw. Gral ktos na DragonNetwork x7???
Możliwe ze ja, ponieważ grałem na DN, lecz nie pamiętam jaki był tam xp.
Sellf craft na c1 = masakra . Kazdy musial by jechac na spoila i maina a to jest na tych kronikach tragedia . Gram w l2 od c1 i zawsze w klanach byl wspolny craft i jakos dawalo rade . Co innego jak byl by box automatycznie dostepny .
Będziemy sobie pomagać. Ale każdy martwi się o siebie. Clan Craft w dużym klanie jakim mam nadzieje nasz klan będzie jest niesprawiedliwy zawsze ktoś będzie pokrzywdzony. A osoby które chcą dołączyć zachęcam raz jeszcze do składania podań. I tak podanie trzeba złożyć i dostaniesz dzięki niemu również dostęp do forum które jest ważne. Poza tym napisanie podania to czas od 3 do 8 minut czy to naprawdę jakiś problem? Nie sądzę . Pozdrawiam.
Wątpię że box będzie automatycznie dostępny, jeśli mamy mieć serwer klasyczny, to raczej ta opcja odpada.
Będziemy sobie pomagać. Ale każdy martwi się o siebie.
Rozumiem, że craft na bieżąco wpisuje recki do manu, crafci rzecz jasna wszystko za darmo klanowiczom, ale jednak potrzebuje wylevelowania, by m.in. klan się rozwijał. Pytam czysto teoretycznie - jeżeli ktoś, by chciał zrobić crafta to jakie są zasady dołączenia do klanu i formy późniejszej ''pomocy'' i ''martwienia się o siebie'' uwzględniając fakt, że jednym z założeń klanu jest self craft?
Koncepcja projektu jest typowo casualowa, a serwer jest hardcore'owy Raty x1 wymagają już pewnego zarysu działania już na starcie gry i małymi kroczkami wspinania się coraz wyżej. Fajnie, że na starcie znajdzie się ekipa do wspólnej gry, jednak po kilku dniach/tygodniach stworzą się grupki, które będą chodzili wszędzie razem, a niektórzy gracze będą od tego środowiska odseparowani. Dlatego zastanawiam się jakie są minimalne założenia clanu - wspólny start i co dalej...?
Do startu jeszcze jest daleko i wszystko sobie rozplanuje z czasem. Co do crafta będzie on dla klanowiczów robić rzeczy za darmo(chyba, że będzie to potrzebowało jego wkładu to wtedy klanowicz będzie musiał mu oddać koszt produkcji), ale jak będzie potrzebował czegoś czy to expa czy recek klan będzie zobowiązany mu pomóc i będę tego pilnował.
Kolega chyba nie ma pojecia o czym pisze....Nikt normlanym , ktory gral w l2 nie dolaczy do was....system bez cp na ratach 1x ???? self craft na ratach x1 ....widac , ze nie macie pojecia o tej grze , ktora skupie sie na wspolnej pomocy bez tego praktycznie nikt nic nie osiagnie...Wszyscy rzucili sie na l2 calssic a nie maja pojecia o tej grze i ratach x1.Nie znam grindera , ktory jest bardziej zmudny od Lineage2.....expienie na low lvlach jest poprostu katorga.
Grałem na x1 serwerach. Panie kolego i gram w l2 już bardzo długo I kiedyś grali ludzi bez cp i grali i dawali radę. Przypominam, ze l2 w czasach swojej świetności był grą gdzie cp jeszcze nie było(a jak było to tylko kilka takowych). Klan będzie sobie pomagał... Ty chyba nie rozumiesz pojęcia "self crafu" i "klanu" bo klan to nie tylko crest nad głową a współpraca. Dla mnie gra w cp włąsnie to katorga. Bycie online wtedy kiedy jest cp play time, zamiast sobie wyjśc do ludzi i znajomych to nie bo jest cp play time muszę być... Pracuję na 2 zmiany to już sobie w l2 mam nie grać bo cp? Chcesz to graj sobie w CP i nikt Tobie tego nie broni. A ludzi na klan będzie chętnych bardzo dużo bo większość osób co grało kiedyś w l2 zrobiło już porządek ze swoim życiem i nie ma czasu na grę tyle co kiedyś i szukają klanu który im pozwoli grać bez żadnych zobowiązań pod względem onlinu(cp jest jak praca musisz być online inaczej cp nei ma sensu), a ludzie bez pracy i szkoły mogą sobie grać w cp. Więc Panie Arcymagu powodzenia Twojemu cp życzę.
Gram w L2 od kroniki c2/c3, grałem na każdej kronice, i nigdy, powtarzam nigdy nie grałem w systemie CP, da się? Da się .
Sigmar niektórzy tego nie wiedzą, że da się inaczej grać jak system cp. Ci co gadają, że system CP jest dla mnie lepszy jak gra klanowa to są zwolennikami PiSu i PO widocznie bo oni też wiedzą lepiej co dla mnie jest lepsze