Zapraszam na nowego streama World of Warcraft w polskim wydaniu. Jako początkujący streamer mało mówię, ale mam nadzieję, że z czasem się to zmieni i będziemy dobrze się bawić . Do tej pory nie widziałem polskiego streama Wow'a, dlatego zainteresowanych zachęcam do oglądania i klikania "follow". Pozdrawiam
www.twitch.tv/tophizzle
Polski stream WoW'a! Zapraszam!
Masz chyba fajne tło na streamie (nie widać całego, ale wydaje się ciekawe). Jakbyś mógł z tego zrobić banner i wrzucić do tematu, to nadało by trochę koloru dla reklamy.
Powodzenia w streamach.
Streamujesz globala czy priva? Jaki server?
Streamujesz globala czy priva? Jaki server?
"RBG (sezon 14) Gildi Dark Shadows grajacej na europejskim serwerze globalnym Burning Legion po stronie Alliance."
A szczerze mówiąc nie wiem nawet jak tu dodać banner a co do serwera to tak jak napisał kolega wyżej gram na globalnym serwerze Burning Legion :] i jeszcze mam na Saurfangu postać
Trochę mało bezstronna opinia ale co tam Widziałem parę razy stream i jest ok. Rogal który ogarnia, Trochę mało się odzywa ale pewnie przez małą liczbę widzów. Ogólnie wsyzstko fajnie tylko widzów brak
Jeżeli chodzi o streamy z RBG to jak się odbywają to zazwyczaj czwartek-piątek 20-x. Polecam, może nie najwyższy poziom ale w rankingu druga gildia w aly na BL.
www.youtube.com/watch?v=TEoJvtJLhGQ dorzucam trailer ! ^^ zrobiony na szybko
W sumie to chciałem trafić akurat na twój stream, żeby popatrzeć, ale nigdy mi się nie udało. Może postaraj się ustalić jakieś sztywne godziny streamów, wydaje mi się, że to znacząco zwiększy liczbę widzów.
Zapraszam na nowego streama World of Warcraft w polskim wydaniu. Jako początkujący streamer mało mówię, ale mam nadzieję, że z czasem się to zmieni i będziemy dobrze się bawić . Do tej pory nie widziałem polskiego streama Wow'a, dlatego zainteresowanych zachęcam do oglądania i klikania "follow". Pozdrawiam
www.twitch.tv/tophizzle