Witam,
od razu na wstępie chciałbym zaznaczyć że nie jestem żadnym liderem, sarge, warlordem, marshalem tego ally, jestem zwykłym członkiem.
Gramy na Jade Dynasty EU serwer Shura.
Chciałbym zaprosić wszystkie osoby aktywne, bądź mająca zamiar aktywnie "odpalać" tą grę - dla niewtajemniczonych zaraz złożę wyjaśnienia.
Gra JADE DYNASTY posiada wbudowanego bota [do recki z grą odsyłam do tematu, do innych pytań w tym temacie lub najlepiej PW].
Przyjmujemy zarówno zaawansowane/obeznane w tym temacie jak i początkujące/przypominające sobie tą grę.
Nie liczy się progress, tylko aktywność i dobra zabawa.
Osoby zaczynające grać nową postacią proszone są o kontakt na PW w celu odebrania ID [który daje bonusy obydwu stronom porozumienia] oraz uzgodnienia masteringu.
Dla zachęty dodam że w JD występują następujące systemy:
- crafting
- mounty [upgrade + walka na nich]
- pety [zaawansowane upgrade + walka nimi + fuzja z nimi]
- ascension [reborn-odrodzenie, uzyskuje się to na max lv]
- affinity [rozwinięcie skilli z drzewka t1, t2, t3, t4]
- chrome [rozwinięcie skilli z drzewka t5]
- mistrz-uczeń [system wspomagający początkujących [do 75lv] oraz przygarniających[darmowe potiony]]
- newbie [dzielenie graczy z przed reborna na grupy i zdobywanie wspólnego expa [niemałego]]
- trickets [każdego dnia otrzymywanie 3 kuponów do wykorzystania na dowolnie jakie opłacalne questy[na prawdę spory exp]]
- deily quests [jak sama nazwa wskazuje zadania dziennie za exp, affi/chroma beads, gold]
- eventy [w każdy dzień tygodnia jakieś zawody, jednakże zdarzają się także takie które występują codziennie np. wyścigi mountów]
Profesja z przed asc wpływa na statystyki po rebornie.
Profesja z przed asc zostaje zresetowana w chwili oddania questu na reborn.
Po asc [rebornie] możliwość przejęcia innej profesji niż domyślnej, jednakże tylko ze swojej rasy [istnieją 2 rasy: humans i athans].
Pragnę dodać, że gra nie jest tak łatwa jak mogłoby się wydawać, a zarazem nie jest tak trudna jak to się wydaje oraz piszą różni użytkownicy. Chciałbym prosić o darowanie sobie spamu, a w szczególności tekstów typu "nie gra, w grze nie da się nic osiągnąć bez wydawania $". Jeśli ktoś jest taki mocny zapraszam na PW, pokażę mu moją free postać i moje "żałosne" itemki które osiągnąłem bez wydawania $.
Odsyłacz do filmików: klik
Odsyłacz do oficjalnej strony gry: klik
Odsyłacz do clienta gry: klik
Odsyłacz do JD-wiki: klik
Kontakt tylko w tym temacie lub na PW [zdecydowanym osobom podam gg i nick w grze]. Spamerzy będą regularnie raportowani.
Pozdrawiam. (: