Polskie Ally z Jade Dynasty szuka graczy

Witam,

od razu na wstępie chciałbym zaznaczyć że nie jestem żadnym liderem, sarge, warlordem, marshalem tego ally, jestem zwykłym członkiem.

Gramy na Jade Dynasty EU serwer Shura.

Chciałbym zaprosić wszystkie osoby aktywne, bądź mająca zamiar aktywnie "odpalać" tą grę - dla niewtajemniczonych zaraz złożę wyjaśnienia.

Gra JADE DYNASTY posiada wbudowanego bota [do recki z grą odsyłam do tematu, do innych pytań w tym temacie lub najlepiej PW].

Przyjmujemy zarówno zaawansowane/obeznane w tym temacie jak i początkujące/przypominające sobie tą grę.

Nie liczy się progress, tylko aktywność i dobra zabawa.

Osoby zaczynające grać nową postacią proszone są o kontakt na PW w celu odebrania ID [który daje bonusy obydwu stronom porozumienia] oraz uzgodnienia masteringu.

Dla zachęty dodam że w JD występują następujące systemy:

• crafting
  • mounty [upgrade + walka na nich]
  • pety [zaawansowane upgrade + walka nimi + fuzja z nimi]
  • ascension [reborn-odrodzenie, uzyskuje się to na max lv]
  • affinity [rozwinięcie skilli z drzewka t1, t2, t3, t4]
  • chrome [rozwinięcie skilli z drzewka t5]
  • mistrz-uczeń [system wspomagający początkujących [do 75lv] oraz przygarniających[darmowe potiony]]
  • newbie [dzielenie graczy z przed reborna na grupy i zdobywanie wspólnego expa [niemałego]]
  • trickets [każdego dnia otrzymywanie 3 kuponów do wykorzystania na dowolnie jakie opłacalne questy[na prawdę spory exp]]
  • deily quests [jak sama nazwa wskazuje zadania dziennie za exp, affi/chroma beads, gold]
  • eventy [w każdy dzień tygodnia jakieś zawody, jednakże zdarzają się także takie które występują codziennie np. wyścigi mountów]

Profesja z przed asc wpływa na statystyki po rebornie.

Profesja z przed asc zostaje zresetowana w chwili oddania questu na reborn.

Po asc [rebornie] możliwość przejęcia innej profesji niż domyślnej, jednakże tylko ze swojej rasy [istnieją 2 rasy: humans i athans].

Pragnę dodać, że gra nie jest tak łatwa jak mogłoby się wydawać, a zarazem nie jest tak trudna jak to się wydaje oraz piszą różni użytkownicy. Chciałbym prosić o darowanie sobie spamu, a w szczególności tekstów typu "nie gra, w grze nie da się nic osiągnąć bez wydawania $". Jeśli ktoś jest taki mocny zapraszam na PW, pokażę mu moją free postać i moje "żałosne" itemki które osiągnąłem bez wydawania $.

Odsyłacz do filmików: klik

Odsyłacz do oficjalnej strony gry: klik

Odsyłacz do clienta gry: klik

Odsyłacz do JD-wiki: klik

Kontakt tylko w tym temacie lub na PW [zdecydowanym osobom podam gg i nick w grze]. Spamerzy będą regularnie raportowani.

Pozdrawiam. (:

Witam, jestem chetny do pogrania w JD :) moglbys powiedziec tylko jaki serwer ? bo posiadam kilka postaci na roznych serwerach. Prosze o kontakt PW badz skype: volvice2k.

- Wiek 17 lat

-Mikro on

- bez placzu itp ...

Shura. (: Już aktualizuje to w 1st poście. Przepraszam za problem.

Bry :>

chętnie wróce do gry bo zrobiłem 2 miechy przerwy ^^

lvl 128 asc dagos incense mage

Szukam od dawna czegoś konkretnego, nie mam zielonego pojęcia o tej grze, ale jak się już spodoba i się czegoś "złapie" to szybko nie puszczę ;D.

Prosił bym o wytłumaczenie mi wszystkiego i podania ewentualnie jakiegoś servera głosowego , coś w stylu ts3, vt, skype na gg.

witam zaczełam od nowa przygode z Jade dynasty jednak z nowymi postaciami. sprzed kilku lat mam co nieco doświadczenia w tej grze a wiadomo lepiej zacząć z gildia;) narazie rozwijam mojego lupinka. mam dwa konta lupinek dopiero zaczyna ale szybko sie rozwijam gram na realm 2 na shura en prosze o kontakt pod gg 5342344:)

Zobacz na datę powstania tematu. :) Co prawda nie figuruję już w tym ally, ale mogę podesłać Twój nick odpowiednim osobom.

100% zainteresowany. Grę już pobieram. Proszę o kontakt na gg ;]

Lat : 20

Głos : po mutacji ;]

Doświadczenia z JD: zero, ale szybko się uczę ^^

Wątpię że przyda się Tobie mikrofon w tej grze, skoro gra ma bota, więc polega tylko na odpaleniu go i przyjściu dopiero gdy kończą się potiony. :D

Czyli chcesz nam powiedzieć że gra polega tylko na boceniu?? a to podziękuje

Widać że nie czytałeś mojego pierwszego posta, tam wszystko napisałem, co jest i czego można się spodziewać, ponadto linknąłem nawet moją recenzję z tej gry.

W sumie dlaczego by nie spróbować. Jestem w grze zielony, próbowałem grać dwa razy na privach ale coś mnie nie przyciągnęło. Nie wiem ściągnę EU i tak nie mam w co grać :)

Lat mam 16, głos normal :) Tylko, że mikro nie mam przez tydzień. Więc giera już się ściąga :) (No i będę grał od nowa bo jak mówiłem, żadnej postaci nie mam) ;)

@Venomm12 - i jak grasz już ? Minął ponad tydzień to chyba zebrałeś się i ściągnąłeś clienta, :D Odezwij się na pm, jeśli nic się nie zmieniło. Ja bota odpalam regularnie, więc praktycznie można mnie złapać codziennie, odpisuję jak tylko jestem przy pc.

ja jestem chetny!!!!!!!!!!! tylko dzis odejde z sinistera i bedzie kara ;( daj znac Twoje gg na pw 131 inc asc dagos jak cuś

Nie wiem czy interesuje Cie ally Dragons, na chwilę obecną tam zasilam szeregi moim asc modo 146 [za niecałe 4% kolejny up]. :P Co prawda jest 1 polski klan [DemonsPL - lider: ZlaKonieta], ale ja jestem w international [HaKaiMA - lider: LuckyIT, lecz my mamy full]. :)

hej ja chętnie z kimś pogram, miałem kiedyś postać na 100 lvl ale to na samym początku jak gra weszła teraz gram Rayanem i niestety nic nie pamiętam z gry. Wieczorem jak wrócę z pracy to się odezwę nick KO$A niemam gg dlatego podaj swój nick bym mógł szukać ciebie w grze :)

Z chęcią zagram, ale się nie znam bo to będzie moja 1 przygoda z Jady Dynasty. Napiszcie kiedy by było jakieś zebranie w Jade żeby clan zrobić albo coś

Ja bym zagrał. Mam 76lvl Jadeona ;D

Chetnię się dołączę daj jakies nicki graczy z mozliwością zapro bo ZlaKonieta jest raczej nie dostepna:/

Chetnię się dołączę daj jakies nicki graczy z mozliwością zapro bo ZlaKonieta jest raczej nie dostepna:/

Ciastek już nie wchodzi na forum, wiec raczej nie odp ci.

Btw, zamknijcie ten temat.