Witam tak jak w temacie jakieś Polskie gildie zamierzają startować po stronie kotów na nowym serwerze w grudniu?
Witam tak jak w temacie jakieś Polskie gildie zamierzają startować po stronie kotów na nowym serwerze w grudniu?
Pewnie zależy jakie w końcu będą ustawienia serwera.
Zaczekaj do połowy listopada, na razie ludzie jeszcze obserwują co się dzieje ja sam kombinuje z WoW'em. Z drugiej strony nie ma też co za bardzo gorączkowo podchodzić, na forum na razie za dużo nie widziałem. Sam się zastanawiałem czy czegoś nie skleić pod swoim dowództwem, ale chyba się przyłącze do jakiejś gildii. Nie szukajcie ekipy na siłę, bo z dobrych chęci to się 3/4 ludzi z AA wykruszyło. Doświadczeni gracze z planem na gildie to jedyne rozsądne rozwiązanie moim zdaniem, miłego wieczoru
Jest nas około 15 osób , gramy tylko i wyłącznie pvp , szukamy gildii pvp/pk
W AA graliśmy do momentu aż serwer umarł i nie było już totalnie pvp. Nawet frakcja nie chciała robić riftów ze względu na pk z naszej strony
Jeśli jakaś gildia szuka ludzi , ma plan na siebie, nie jest tworem wymyślonym od tak sobie. To proszę pisać pm .
Czekałem na taki temat Nie wiem jak Wy ale ja już odliczam dni
Od nas ludzie też czekają bo aktualne gry niestety pod względem pvp okazały się bardzo słabe a lineage 2 już się wszystkim przejadł.
AA to druga gra po lineage 2 gdzie pvp było bardzo dobrze zrobione mowa o small oraz medium pvp
Mam nadzieje że ludzi na serwerze będzie dużo przez jak najdłuższy czas
Gondor>Rohan>Among Mortals potem znowu się po oddzielacie od reszty gildii? Dlaczego nie złożycie czegoś swojego, z tego co wiem doświadczenie macie. CO was powstrzymuje? Znowu wejdziecie pobawicie się a potem zmiana itd.?
Gondor>Headhunters>Rohan. Potem założyliśmy Among Mortals . Jednak doszliśmy do wniosku że u nas nie ma osoby która nadaję się do przewodzenia. Gry traktujemy trochę bardziej serio niż tylko zabawa. Gildie zmieniamy tylko w tedy kiedy są ku temu powody.
Gondor się rozpadł , Head Hunters podzieliło się na 2 obozy jedni wyszli i doszli do resztek Gondoru i nazwali się Rohan. Wiec tak naprawdę nie opuszczaliśmy gildi tylko były to poszczególne fuzje każdej z gildii. Zazwyczaj jesteśmy w gildii do samego rozpadu.
Ale myślę że nie jest to miejsce na rozdrapywanie starych ran
Wiem że macie doświadczenie w PvP, wiec myślałem, ze sami będziecie jakąś gildie zakładać. Na jakiej stronie będziecie grać?
Nad stroną się zastanawiamy pójdziemy na przeciwną stronę niż zergowe gildie. Dlatego czekamy aż gildie zergowe się określą.
Zergi jak zawsze pójdą do Nuian. Grałem na 3 serwerach i zawszy było tak samo, od ch... ludzi po stronie NUIAN i ich ogromna przewaga na starcie, dopiero po dłuższym czasie się poziom zrównywał jak jakaś gildia przechodziła do piratów, ktoś zmieniał stronę itd.
Stwórzmy jedną, solidną, polską gildię po stronie kotów. Zrobi się z czasem podział na CP żeby to funkcjonowało bez zatarć, bo w AA jest taki przypadek, że jakoś swoi ze sobą nie potrafią za długo wysiedzieć, CP jakoś ograniczy takie zapędy. No i z tego co wiem to już trochę właśnie takich doświadczonych graczy ze swoimi CP ma zamiar iść na stronę kotów. Sam się tam wybieram, bo ta część kontynentu jest po prostu o duża ładniejsza i ciekawsza
Schabowy doswiadczonej ekipie zrekcenie takiego raidu powinno zajac troche mniej czasu. Powinni stac na Nuice
d*py jestescie a nie pvp gracze
jak by przy pierwszym ccku zdechli to by nie przyszli więcej więc trzeba było się oszczedzać:D Panie prosie
Jak ktoś potrzebuje priv bota to pm, mam kilka licencji. Bot głównie do farmy, aby $ się zgadzało. Trzeba się wspierać:)
BOTA to ja nie chce ale jestem zainteresowany wspólnym startem w AA 10 grudnia , jakis wyjadacz ze mnie nie jest w sumie całkowity newbie mam 37 lvl na kryposie gram dopiero od paru dni ale chetnie dołącze do jakiejś bardziej ogarniętej ekipy która może mi wyjaśnic kwestie których jeszcze nie rozgryzłem.
Jestem w stanie udostępnić TS3 chociaz osobiście preferuje Skype
Nastawiam się głównie na PvM ,farmienie dungeonów i worldbossów ale w żadnej grze nigdy na pvp nie lamiłem więc i tutaj powinienem dać rade
Jezeli chodzi o doświadczenie w mmo to zapraszam na priv nie będe się w temacie rozpisywać
Fajnie że piszesz ale niestety szukamy gildi . U nas nie ma osoby która ma nerwy do prowadzenia gildi.
Kilkanaście osób już chciało dojść do nas , Atualnie mamy kilka zaproszeń do gildi ale jeszcze czekamy co do ostatecznej decyzji.
Jak wybierzemy gildie damy tutaj na pewno info do jakiej się udamy.
prowadzenie gildi w AA jest aż takie trudne?
Prowadzenie gildii w większości gier to ciężka sprawa. Wiadomo można prowadzić gildie od niechcenia ale taka gildia niczego nie osiągnie. A my szukamy gildii która będzie dokręcać śrubę w progresie.
Proszę administracje o zamknięcie tematu
Grałem w AA do września zeszłego roku (?), kiedy to zrobili łączenia serwerów i masa ludzi się wykruszyła. Frakcja Piratów trzęsła serwerem, a mi osobiście udało się stworzyć Full celestial t3 leather set i do tego 1h sword EPIC na t3. Na grę nie wydałem ani złotówki, a osiągnąłem masę rzeczy, jeszcze na koncie leży z 14 apexów (o ile konto nie zostało skasowane). Gra była lekko P2W, ale samym włożeniem czasu i chęci dało się osiągnąć wszystko.
Aktualnie nawet nie wiem czy opłaca mi się zaczynać, bo wiem, że gra ta wymaga sporo czasu...