Polskie Gildie WoW , serwer pve . Aliance

Aktualizacja
Dzieki za pomoc
Gram obecnie na Silvermoon eu . W gildi tomb raider
Serwer z duza populacja graczy, kilkoma polskimi gildiami.

Hej
Szukam aktywnych gildi PvE , dla casuali po stronie Ally . Na serwerze PvE.
Gram praktycznie od poczatku WoW
Przygotowuje sie na nowy dodatek , chcialem dokonczyc achievementy . Mounty itd . Na razie odpuszczam raidy .
Nie ma problemu z przeniesieniem postaci bo maina mam na serwrze ktory umarl.
Interseuje mnie serwer tylko PvE , jak chce bawic sie w PvP to ide na bg , open world PvP nie ma dla mnie jakiegokolwiek celu.
Serwery oficialne
Dzieki za pomoc

1lajk

Nie ograniczaj się tylko i wyłącznie do wyboru serwera PVE bo za 4 miesiące wszystkie serwery będą PVE
więc spokojnie mozesz szukać gildii równiez na serwerach PVP

Na razie tak mowia , ale ja jakos im nie wierze i ograniczam do samych PvE . Ale dzieki za pomoc

Wiara nie ma z tym nic wspólnego
Do dodatku pozostało 4 msc i to są FAKTY, serwery PVP będą od nowego dodatku serwerami PVE a w zamian gracze dostają opcje ze mogą sobie w stolicach włączać Open PVP. jeśli je wyłączysz to będziesz na serwerze PVE na Burning Legionie.
Wszyscy o tym wiedzą a Ty grasz od Vanilli w WoWa i nie interesujesz się jakie zmiany są w najnowszym dodatku?
Dlatego Ci pisze ze to jest idiotyzm ograniczać wybór serwera do PVE skoro za 4 msc wszystkie serwery będą PVE

Hej
Polecam gildie Tomb Raider na serwie SilverMoon . Ogolnie jest tam kilka polskich gildii , serwer z wysoko populacja graczy . Wiec powinienes byc zadowolony
Link do stronki z detalami

https://wowcenter.pl/Forum/Polskie-gildie/9987/A-Tomb-Raider-Silvermoon/Strona-1

1lajk

Ok dzieki, jestem juz w gildi :slight_smile: