Polskie gildie

Powstały już jakieś polskie gildie?:) Piszę bo szukam.

Szczerzę mówiąc, dużo jest takich tematów. Jednak nie będę Cię odsyłać i napiszę coś od siebie. Są gildie, i to nawet sporo. Stara Gwardia, aQua, HUSARIA, i parę innych gildii stoi na bardzo wysokim poziomie. Ja należę do Starej Gwardii, jest klimat, miła atmosfera, zawsze ktoś pomoże. Jeśli chcesz do jakiejś gildii dołączyć to dam Ci radę: zazwyczaj liderzy wyrzucają ludzi, którzy są nieaktywni. Oczywiście nie mówię, że Cię nie będzie 2 dni i od razu kick. Chodzi o to, żeby w gildii było jak najwięcej ludzi Online. Od siebie jak wcześniej mówiłem, polecam Starą Gwardię. Rekrutacja otwarta, więc śmiało składaj podanie. Mam nadzieję, że pomogłem. Trzymaj się.

Do kogo mogę się zgłosić w sprawie dołączenia do starej gwardii?

W prawym dolnym rogu masz ikonkę 'Guild'. Klikasz na nią, a następnie w zakładce 'Guild Search' w pisz: Stara Gwardia.

Druga sprawa jest taka, że jeśli będziesz grać troszkę dłużej, to wyślij prywatną wiadomość do Hekk'a, i powiedź mu, że Olimphia Cię przysłała :)

Jak sam wejdę do gry, to mu i tak powiem. Powodzenia.

@Edit: W zasadzie jestem już w grze. Jak będziesz online, dodaj mnie do przyjaciół, ok?

Założyłem niedawno gildie "WiaderkoStrachu" (i niech ktoś tylko powie ze nie oryginalne) wiec jakby ktoś chciał to zapraszam bo nas 5 jest a wysokie lvl były by miło widziane na raidy gildiowe :D

warn_ico.png
Warn za archeologię. - crracked
Założyłem niedawno gildie "WiaderkoStrachu" (i niech ktoś tylko powie ze nie oryginalne) wiec jakby ktoś chciał to zapraszam bo nas 5 jest a wysokie lvl były by miło widziane na raidy gildiowe

30uaf01.png

Złota łopata dla archeologa roku!Następnym razem załóż nowy temat a nie odkopujesz stary.

Powstały już jakieś polskie gildie?:) Piszę bo szukam.