Witam, mam pytanie odnośnie polskich gildii w ESO, czy jest jakaś aktywna gildia? Zależy mi aby to była w miarę mała gildia z osobami, które dobrze orientują się w grze i chętnie pomogą. Nie interesują mnie duże gildie (50+ graczy). Jeśli jest jakaś gildia spełniająca moje wymagania to byłbym wdzięczny o to aby ktoś podał nazwę, link do forum czy coś. Z góry dzięki. Nigdzie nie mogę znaleźć dobrej gildii więc szukam pomocy tu.
Polskie gildie
Duza gildia w jakim sensie ? Aktywności czy liczby offline Ogólnie polecam gildie Lost Heaven http://www.lostheaven.com.pl/
Jesteśmy bardzo dobra gildia z ludźmi, którzy naprawdę znają się na rzeczy w tym przypadku ESO
W sprawie dołączenia do gildii proszę wyślij mi maila w grze @reaxtic bądź @Narivalth
Jeszcze raz zapraszamy na stronę Ebonheart Pact.
Ilu jest aktywnych graczy w gildii? Głównie chodzi mi o to ilu graczy jest online średnio?
Dużo ale nie za wiele Dołącz a zobaczysz.
Ilu jest aktywnych graczy w gildii? Głównie chodzi mi o to ilu graczy jest online średnio?
Lost Heaven to jedna z nie wielu aktywnych Gildii, gorąco polecam bo służą pomocą dla nowych graczy takich jak ja np:) miła atmosfera, spoko ludzie, zapraszamy!
ps. nie mam pojęcia czemu tak mało ludzi gra w tego pięknego, ogromnego, MMORPG'a, pozdrawiam!
Jeśli szukasz gildii poza EP, polecam Circle of Nine w AD. Średnio 30 osób online. W ważnych terminach skacze do 70. Mamy wielu pomocnych graczy, chętnie robimy dungeony i pomagamy nowym
Lost Heaven to jedna z nie wielu aktywnych Gildii, gorąco polecam bo służą pomocą dla nowych graczy takich jak ja np:) miła atmosfera, spoko ludzie, zapraszamy! ps. nie mam pojęcia czemu tak mało ludzi gra w tego pięknego, ogromnego, MMORPG'a, pozdrawiam!
Ludzi gra sporo tylko polaków jest dość mało :<
Jak Polaków za dużo to gra nie pociągnie długo Nas Polaków jest wystarczająco dużo
Cześć napisałem do Was w sprawie gildi w TESO ( Sir Barosz), mam nadzieje, że przyjmiecie mnie i pokażecie mi co i jak ;p
Duza gildia w jakim sensie ? Aktywności czy liczby offline Ogólnie polecam gildie Lost Heaven http://www.lostheaven.com.pl/ Jesteśmy bardzo dobra gildia z ludźmi, którzy naprawdę znają się na rzeczy w tym przypadku ESO W sprawie dołączenia do gildii proszę wyślij mi maila w grze @reaxtic bądź @Narivalth Jeszcze raz zapraszamy na stronę Ebonheart Pact.
To znaczy tak u nas aktywnie grających jest około 100-150 ludzi. Co do frakcji to nie jest obowiązkowe Ebonhearth jeśli interesuje Cię wyłącznie PvE, bo dungi i triale można robić razem każdym sojuszem, a wkrótce ( około miesiąca-dwóch) będzie można robić wszelki content na każdej mapie oczywiście poza PvP również razem. Tak czy tak zapraszam do kontaktu ze mną @Narivalth lub do @Reaxtic. Pomożemy, podpowiemy etc. Dobrze by było gdybyś miał TSa znacznie prościej grać wspólnie. Pozdrawiam i zapraszam.
Ps. W ten weekend raczej ciężko będzie mnie złapać więc pisz do Reaxtica.
Witam, mam pytanie odnośnie polskich gildii w ESO, czy jest jakaś aktywna gildia? Zależy mi aby to była w miarę mała gildia z osobami, które dobrze orientują się w grze i chętnie pomogą. Nie interesują mnie duże gildie (50+ graczy). Jeśli jest jakaś gildia spełniająca moje wymagania to byłbym wdzięczny o to aby ktoś podał nazwę, link do forum czy coś. Z góry dzięki. Nigdzie nie mogę znaleźć dobrej gildii więc szukam pomocy tu.