Wiem że jest takich tematów dużo ale mi nie chodzi MMORPG lub to 2 tylko gry przez internet po polsku nawet wtedy kiedy używa się myszki mi to nie przeszkadza bardzo was proszę jak macie jakąś stronę nawet która nie ma sensu to ją tu napiszcie
Polskie gry przez internet
Jest ich sporo, oto kilka ktore pamietam
www.vendetta.pl
www.plemiona.pl
www.ogame.pl
we wszystkie gra mój brat i jak widziałam nie są w moim typie wiesz jestem kobietą i mnie to za bardzo nie kręci bardziej baśnie lub coś takiego
"Kobietą" xD
Napisz dokładniej o co ci chodzi, a nie jakieś baśnie.
www.vendetta.pl
www.plemiona.pl
www.ogame.pl
www.blodwars.pl
www.gladiatus.pl
i wiele wiecej :-P :-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w gladiatusa już gram ale mówię gry dla ,,Kobiety'' to takie gry gdzie używa się strzałek przynajmniej ja takie lubię, tylko że takich gier jest naprawdę mało szczególnie po polsku jestem młoda i nie umiem za bardzo angielskiego tak dobrze jak starsi więc gry które są po angielsku no to wiecie odpadają :-P
Młoda czy mała ?? z 96 to dopiero 11 latek ;p ja w wieku 11 lat to rozumialem wiekszosc angl mmorpg
Z takim podejściem do sie języka nigdy nie nauczysz. Polecam zestawienie MMORPG + słownik do angielskiego, słówka wchodzą aż miło. Ja się nauczyłem przez angielskie Cartoon Network i właśnie MMORPG ;-)
mały offtop ale pamiętam te czasy jak babcia miała pierwsza Cartoon Network, co prawda nie rozumiałem ni ale godzinami sie oglądało :shock:
Szczerze to dokładnie niewiem o jakie gry ci chodzi...
Ale z gier gdzie używa się "strzałek" moge ci polecic to MyFantasy (www.my-fantasy.net)
Jest to gra przez przeglądarke, ale jest mapa po której chodzimy prawie używając strzałek. Co lvl dostajemy kilka Stat Pointow do rozdania, dokładniejsze info możesz znaleśc w poradnikach i grze...
Pdr.
PS: A tak między nami to uczcie się języków naprawdę się przydają :-) Zwracam sie tu do osób które nie przkroczyły 15 roku życia i uważają że szkoła to wymysł dorosłych którzy chcą im uprzykrzy życie :mrgreen: . Sorka za orty ale komputer pod format musi iśc
Polecam ci
www.reddragon.pl
R3m4ke gram w my-fantasty jest fajna a w red dragona nie dzięki a co do języków bardzo lubię Angielski(mam 5) ale nie jestem taka dobra w Angielskim bo mamy zrąbanego nauczyciela a poza tym mam 12 lat :-P ale dzięki za pomoc a z słownikiem postaram się
Wiem że jest takich tematów dużo ale mi nie chodzi MMORPG lub to 2 tylko gry przez internet po polsku nawet wtedy kiedy używa się myszki mi to nie przeszkadza bardzo was proszę jak macie jakąś stronę nawet która nie ma sensu to ją tu napiszcie