Polskie gry

Jak wiadomo ostatnio powstaly gry po polsku 4Story i LastCHaos. To moze sa jeszcze jakies nowe o ktorych np ja nie wiem. Chodzi o darmowe.

LastChaos a nie LastHaos

Coś słyszałem o 9Dragons,był info na portalu,poszukaj,może Cię wciągnie.

Ja wolę angielskie gry niż polskie(za dużo noobków)

@down

Nie,nie jestem noobkiem.

Długo gram w MMORPG i wiem dużo na ten temat.

Daj mi link do polskiego La Tale,jakbyś mógł?

Jak wiadomo ostatnio powstaly gry po polsku 4Story i LastHaos. To moze sa jeszcze jakies nowe o ktorych np ja nie wiem. Chodzi o darmowe.

Jedyne Polskie MMO to chyba Margonem...

Tak wiem chodzi Ci o Polsko-języczne MMO :

4Story

LaTale

LastChaos

9Dragons ?

UP@: A Ty nie należysz do tych noobków ?

Ty chyba należysz. Bez głupich zaczepek! - Kubox66

Nie spasuj Mi w poście - Dix

Mój kolor...wrrr zabije...(joke) - Kubox66

Pasi ? - Dix

Jest jeszcze gra Nostale rowniez po polsku. Mimo grafiki jest to dobra gra. No i ostatnio bardzo popularny Metin 2 rowniez po polsku.

9dragons chyba nie jest spolszczone, ale graczem nie jestem więc mogę się mylić.

spolszczenie do 12sky1 jest banalnie stworzyć

wystaczy do tego notatnik i znajomosc angielskiego

(jesli nie zmienili struktury plikowej gry w paczach) :D

Z polskich gier via www to najlepsze jest margonem :P

Sorki, że tak się nagle pytam, ale sporo słyszałem o tym margu czy jak się to zwie.

Co z nim nie tak ?

@Kebra666

Wjedź TU i zobacz! Margonem to taka polska Tibia :lol:

@Topic

Gry po polsku:

-Nostale

-Last Chaos

-4Story

-9Dragons

-Metin2(nie polecam)

Jedyna polska gra MMORPG to Margonem, ale jej nie polecam!

Metin2 mam obcykany zszedl na psy. Zobacze te nostale. a 9Dragons nie znalazlem po polsku

@Kebra666Wjedź TU i zobacz! Margonem to taka polska Tibia @TopicGry po polsku:-Nostale-Last Chaos-4Story-9Dragons-Metin2(nie polecam)Jedyna polska gra MMORPG to Margonem, ale jej nie polecam!

Czemu?Jak na grę w przęglądarce i robioną przez pare osób to nawet fajna jest ;)

Jak na grę przeglądarce. Obecnie najlepsze gry nie są przez przeglądarkę. On nie napisał, że chce grę przez przeglądarkę. A to, że ją kilka osób robiło to tylko świadczy o braku profesjonalizmu. Podsumowując gra jest SŁABA.

Według mnie jest średnia ale cóż ;(

P.S Jeśli szukasz gier po polsku to zagraj w Guild Wars* albo Age of Conan**

*-gra półpłatna(pierwsza kampania 60zł i następne coś koło tego)

**-gra płatna(podstawka 110zł+pierwsze 3miesiące gry za 20zł (za 1 mieśiąc) a potem 30zł/m)

i jak z tym 9Dragons jest po polsku czy nie?

Nie.

Jak wiadomo ostatnio powstaly gry po polsku 4Story i LastCHaos. To moze sa jeszcze jakies nowe o ktorych np ja nie wiem. Chodzi o darmowe.