Rano stwierdziłem, że czas zrobić coś konstruktywnego. Postanowiłem sobie więc powspominać i pokrótce zmaterializować moją wiedzę. Artykuł niepoprawiany więc pewnie są jakieś błędy. Większość zdjęć jest w dobrej jakości więc jak chcecie zobaczyć "więcej" to możecie zoomować :F
Polskie (MMO)RPG
Zwroccie uwage, ze te polskie (mmo)rpg maja zupelnie inne klimaty niz to, w co gramy teraz. Jest brudniej i bardziej dorosle. Mam nadzieje, ze niektore z tych gier ujrza swiatlo dziennie.
Ale akurat na Szczerbcu obrazek jest pokryty tekstem
I tak musiałem skrócić opis Szczerbca bo nie chciałem robić nowej strony bo by było pusto :/ Więc nie dość że opis skrócony to jeszcze tekst na obrazku Ale za to możesz się czuć wyróżniony
A tak w ogóle to czemu nic nie mówicie, że "ukryte" linki nie działają? ;> Zaraz poprawiam.
//edit - poprawione
Esenthel i Black Ice Tales mnie zaciekawiły.Szkoda,że tak wiele polskich projektów upada.Tak kiedyś pomyślałem,żeby stworzyć wspólnie taką grę,żeby grali ludzie z tego forum,miło by było jakby się odgrywało rp,ze znajomymi graczami.A co do bardziej "dorosłych" polskich gier,to ciesze się,że takie są,bo np. Wiedźmin był by do kitu bez "chędożonych skur..." czy paru "miłych pań" straciłby klimat stworzony w opowiadaniach przez A.Sapkowskiego.
Bardzo ładna praca, Hania. Nie zdawałem sobie sprawy, że było tak dużo polskich projektów gier RPG (w tym spora cześć MMORPG). Zadziwiająca jest twoją wiedza na ten temat. A co do samym gier to szkoda, że większość tych gier upadła. Najbardziej zaskoczyły mnie te 2 gry, które były(są) tworzone przez 1 programistę. Jedno co można zauważyć w każdej z tych gier, to ten klimat, o którym pisał Dzz. Nie znajdziemy tego w żadnym azjatyckim MMO.
Rano stwierdziłem, że czas zrobić coś konstruktywnego. Postanowiłem sobie więc powspominać i pokrótce zmaterializować moją wiedzę. Artykuł niepoprawiany więc pewnie są jakieś błędy. Większość zdjęć jest w dobrej jakości więc jak chcecie zobaczyć "więcej" to możecie zoomować :F