Zrobiłem format systemu, zainstalowałem najnowsze sterowniki i po uruchomieniu gry wyskakuje mi taki błąd:
Dodam że pierwszy raz się z tym spotykam, reinstalacja i ściąganie nowego clienta gry nie pomogło. Macie jakieś rady jak się tego pozbyć ?
Zrobiłem format systemu, zainstalowałem najnowsze sterowniki i po uruchomieniu gry wyskakuje mi taki błąd:
Dodam że pierwszy raz się z tym spotykam, reinstalacja i ściąganie nowego clienta gry nie pomogło. Macie jakieś rady jak się tego pozbyć ?
Service Packi zainstalowane? Ja tak samo miałem na czystym XP.
Tak service 2 dla ścisłości.
Najlepiej napisz do suportu.
Robiłeś format, a wszystkich partycji? instalowałeś od nowa grę? czy po prostu miałeś formatowaną partycję z windowsem a reszta nieruszona? Bo jeśli tak to może być powód. Spróbuj reinstalki. Nie wiem czy to o to chodzi, ale moim zdaniem zmieniłeś sobie nazwę użytkownika i teraz źle ci wykrywa w folderze z lolem.
Robiłeś format, a wszystkich partycji? instalowałeś od nowa grę? czy po prostu miałeś formatowaną partycję z windowsem a reszta nieruszona? Bo jeśli tak to może być powód. Spróbuj reinstalki. Nie wiem czy to o to chodzi, ale moim zdaniem zmieniłeś sobie nazwę użytkownika i teraz źle ci wykrywa w folderze z lolem.
Cały komp format, wszystko poszło się ebać. Zainstalowałem sobie wszystkie stery, Service Packi, NetFrameworki itp, ściągnąłem LoL'a i nie działa.
no to jak kolega. Przede wszystkim pisz do supportu. Ja jestem zadowolony z działania supportu lola tak że polecam ci to zrobić w pierwszej kolejności
Support . A net framework najnowszy ??
Myślę że w ostateczności do nich napiszę jednak miałem nadzieje że sam coś zdziałam.
net framework masz ?
Mam jednak teraz instaluje od nowa bo na jakimś forum przeczytałem że bez tego ani rusz, zaraz sprawdze co i jak i dam tu znać.
Sprawdź czy zainstalowałeś środowisko adobe air jeśli nie to zainstaluj a jeśli masz zainstalowane to spróbuj usunąć przy pomocy ccleanera grę, netframeworki i adobe air a następnie zainstaluj ponownie ja tak miałem jakieś 3 miesiące temu i po pełnej reinstalce mi się udało tylko musiałem wpierw zainstalowac Netframeworki potem adobe air a na końcu grę , A tak btw jeśli masz radeona to lepiej czasem zainstalować trochę starsze sterowniki bo już kilka razy mi wywalało jakiś błąd tuż po zainstalowaniu najnowszych mam nadzieję że moje rady ci pomogą a jeśli nie to zostaje już tylko support.
Pomogło ! Nie miałem Adobe Air, wielki plus dla Ciebie - temat do zamknięcia.
Cieszę się że pomogłem.