Pomoc dla Newbie

witam mam kilka pytan mianowicie chcial bym zaczac grac w dragonica no ale niestety nie wiem jak dobrze zaczac przeczytalem ze fajnie sie gra w party wiec jesli ktos by mogl to niech opisze postacie w co przechodza na 20 lv w co na 40 itp bede bardzo wdzieczny ;)

Pozdrawiam Konriw

A ja chciałbym zapytać czy są jeszcze ludzie z polski którzy w to grają i są członkami tego serwisu ?

jest jakaś aktywna polska gildia ?

Jeśli tak to proszę o info ;)

@konriw

Tak gra w pt daje o wiele wiecej , przewaznie chodzi sie na dungeony by zgarniac exp i itemy ,wykonujac przy okazji duza ilosc questow . Na pozniejszym lvl'u nie zrobimy sami dunga bez jakies pro uber eq wiec bez teamu ani rusz.

Mamy do wyboru 4klasy

archer > archbalist > granadier >

archer > hunter > trapper / pathfinder ( ludzie roznie na to mowia)

thief > jester > harlequin - dobre AoE

thief >assasin > ninja - przewaznie leci na combo ataki pojedyncze

mage > wizard > archmage - dps z duzym dmg

mage > priest > aocytle/priest - buffer / heal w pt

warrior > gladiator > myrmidon - rowniez dobry dps , spamuje hammerami

warrior > knight > paladin - dobry tanker z shieldem , prawdziwego powera dostaje na 40lvl'u jako paladin

I tyle to o classach . Gra naprawde warta polecenia.

JEzeli chcesz wiecej sie dowiedziec to polecam najepsze polskie forum : http://dragonica.com.pl/ .

@supian

Ja gralem jakis czas wbilem 30lvl , narazie problem z kompem wiec odpoczynek

Gildia Polska oczywiscie ze jest Exodus zdaje mi sie ze jest najlepsza , duzo charow juz na 3rd classie lvle 50+

Fajnego linka /URLa :P / podałeś do polskiej stronki tej gry, miałeś rację odnośnie gildii Exodu bo rzeczywiście jest duża.

Trzeba teraz trochę przysiedzieć i dobić do levelu 20+ , bo to chyba minimum jakie trzeba mieć aby tam się dostać.

Szybkiej naprawy kompa :)

Pozdro

Supian /ing:suppy/

witam mam kilka pytan mianowicie chcial bym zaczac grac w dragonica no ale niestety nie wiem jak dobrze zaczac przeczytalem ze fajnie sie gra w party wiec jesli ktos by mogl to niech opisze postacie w co przechodza na 20 lv w co na 40 itp bede bardzo wdzieczny ;)

Pozdrawiam Konriw