Mam dla was kilka pytań, aczkolwiek to będzie mój "Pierwszy raz" z tą grą, nie bardzo orientuje się jak to wszystko wygląda.
1 - Populacja? - Szukam dość mocno zaludnionego serveru. (Lubie wiedzieć, że nie gram sam w grę :P)
2 - Podobno pierwsza złota paczką wystarczy na początek, z tego co słyszałem. - Jak to natomiast wygląda potem? Za pieniążki w grze jestem w stanie sobie ogarnąć następną, czy trzeba wydać prawdziwą kasiorę?
3 - Ludzie podobno są cięci na nowych graczy, bardzo by mi było miło, gdyby ktoś łaskawy wyciągnął ręke do newbie i wskazał mu droge co i jak.
Pomoc dla Newbie
Jeżeli chcesz grać z Polakami to Barus. Co prawda jest nowy Polski serwer Miren, ale prędzej czy później nastąpi ich połączenie. Na Miren poszła płacąca topka. Na Barusie ekonomia jest już poukładana.
1. Populacja jest ok sytuacja wygląda tak że od 1 do 65 lvl istnieje tzw. Rookie Serwer gdzie grają wszyscy polacy, anglicy, niemcy, francuzi itd. także ludzi jest wszędzie pełno.
2. Tak na początku wystarcza, później spolokojnie zarobisz w grze sobie na Złote Pakiety.
3. Ja zawsze pomagam i znam wielu ludzi podobnych do mnie
Zapraszam na Barus Asmo kilku kolegów z forum zaczęło grać kilka dni temu. Zbieramy ekipę właśnie ^^
Jeżeli chcesz grać z Polakami to Barus. Co prawda jest nowy Polski serwer Miren, ale prędzej czy później nastąpi ich połączenie. Na Miren poszła płacąca topka. Na Barusie ekonomia jest już poukładana. 1. Populacja jest ok sytuacja wygląda tak że od 1 do 65 lvl istnieje tzw. Rookie Serwer gdzie grają wszyscy polacy, anglicy, niemcy, francuzi itd. także ludzi jest wszędzie pełno. 2. Tak na początku wystarcza, później spolokojnie zarobisz w grze sobie na Złote Pakiety. 3. Ja zawsze pomagam i znam wielu ludzi podobnych do mnie Zapraszam na Barus Asmo kilku kolegów z forum zaczęło grać kilka dni temu. Zbieramy ekipę właśnie ^^
A no w takim razie, chętnie dołącze do was, uda się jakoś skontaktować z wami w grze?
Musisz zneźć temat w dziale szukam graczy tam są nasze nicki nie mogę go wkleić tutaj bo coś się psuję kiedy chce wkleić link do tematu
Mam dla was kilka pytań, aczkolwiek to będzie mój "Pierwszy raz" z tą grą, nie bardzo orientuje się jak to wszystko wygląda.
1 - Populacja? - Szukam dość mocno zaludnionego serveru. (Lubie wiedzieć, że nie gram sam w grę :P)
2 - Podobno pierwsza złota paczką wystarczy na początek, z tego co słyszałem. - Jak to natomiast wygląda potem? Za pieniążki w grze jestem w stanie sobie ogarnąć następną, czy trzeba wydać prawdziwą kasiorę?
3 - Ludzie podobno są cięci na nowych graczy, bardzo by mi było miło, gdyby ktoś łaskawy wyciągnął ręke do newbie i wskazał mu droge co i jak.