Pomoc, doładowanie środków battlenet

Witam, otóż mam problem.

Mam kartę z mBanku debetową, posiadam na niej środki itp itd. Chciałbym sobie kupić overwatch w cenie 180zł ale nie mogę przez battle.net z powodu tego że muszę mieć kartę kredytową, na paypal idzie to z 2 dni z tego co piszą a strony gdzie debetową z mbanku można płacić nie znalazłem....Pomożecie? ja już nie mam sił :D

Z góry dziękuje!

Podłącz kartę debetową do paypala. Zejdzie Ci kasa od razu z konta i tyle. Płatność kartą. Polecam, sam własnie tak wszystko kupuje.

Um zrobiłem inaczej przed twoją odp, przelałem tak jakby pieniądze dając te dane w poszczególne tabele - teraz pytanie! ile się czeka na pieniądze.

Polski paypal jest o tyle dobry, że można go doładować błyskawicznie, albo mogłeś zrobić tak jak pisał Nvminer, ja używam takiego sposobu, bo moja karta to zrąbana maestro i wszystko płacę przez paypal.

No właśnie tu moje pytanie, nie łączyłem nic, po prostu zrobiłem przelew i tu pytanie ile będę czekał.

1-2 dni zależnie od księgowania

Witam, otóż mam problem.

Mam kartę z mBanku debetową, posiadam na niej środki itp itd. Chciałbym sobie kupić overwatch w cenie 180zł ale nie mogę przez battle.net z powodu tego że muszę mieć kartę kredytową, na paypal idzie to z 2 dni z tego co piszą a strony gdzie debetową z mbanku można płacić nie znalazłem....Pomożecie? ja już nie mam sił :D

Z góry dziękuje!