Pomoc google chrome

Witam, POTRZEBUJĘ POMOCY. Zalogowałem się niechcący na przeglądarce CHROME i ZJADŁO MI WSZYSTKIE ZAKŁADKI (ulubione czy jak to tam) Wszystkie moje ZAKŁADKI POSZŁY SIĘ *****. Da się to jakoś przywrócić?

POMOCY!!!!!!!!!

Wyloguj się? Zresztą z Google chrome o to właśnie chodzi, że trzeba być zalogowanym, synchronizuje ci wtedy zakładki i masz je wszędzie, nawet po formacie kompa (dlatego Chrome > FF). Jak nie używasz tej najważniejszej jego funkcji to po co ci on? :o

Wylogować możesz się w prawym górnym rogu, masz tam napisany swój nick.

Jak się wyloguje, to nic się nie stanie, bo zakładek najprawdopodobniej dalej nie będzie miał. Chrome zwyczajnie je usunął, zastępując tymi z konta, których nie było. Pomóc może cofnięcie systemu o ile masz jakiś charakterystyczny punkt

I taki pro tip ff też posiada konto na które logujesz się mailem i synchronizujesz wszystko, wraz z otwartymi kartami etc. To samo posiada nawet IE, więc chrom nie jest w żadnym wypadku lepszy.

chrome://bookmarks może bd w którejś rubryce po lewej ??

Witam, POTRZEBUJĘ POMOCY. Zalogowałem się niechcący na przeglądarce CHROME i ZJADŁO MI WSZYSTKIE ZAKŁADKI (ulubione czy jak to tam) Wszystkie moje ZAKŁADKI POSZŁY SIĘ *****. Da się to jakoś przywrócić?

POMOCY!!!!!!!!!