Pomoc: Gra na globalu

witam mam od znajomych Podstawkę , TBC + WoTKL + CATA , wszystko ok zainstalowane zaktualizowane .

I pytanie brzmi czy jak kupię takie coś to będę mógł grac na globalu na cataclismie? czy jak mam to zrobic?

prosze o pomoc. czy muszę kupić nowe gry.

i drugie pytanie jeśli wystarczy to kupić tak jak wyzej klucze , to wystarczy ze wejde na swoje konto na battle.net i dodam klucze wszystkie?

Przecież napisałeś, że już masz wowa, w takim razie po co ci klucze do kolejnej kopii gry?

Kupujesz dokładnie to: http://www.fabrykakluczy.pl/gra/world-of-warcraft-2/prepaid-60-dni-eu-cdkey-klucz-wow-12.html

I masz wtedy 60 dni gry.

no tak mam , ale to są znajomych gry , ja tylko na priv grywałem.

i na battle.net wykrywa mi tylko World of Warcraft® [WoW1] (Starter Edition)

to jak zrobić, żeby mi wykrywało tam cataclysm?

ta gra to abonamentówka czyli płacisz za np: 60 dni

musisz teraz kupić klucz od wowa np. z keye.pl

co ty myślałeś że od pożyczenia od kolegów płytki będziesz mógł grać?

@down to pisz wyraźnie

ta gra to abonamentówka czyli płacisz za np: 60 dnimusisz teraz kupić klucz od wowa np. z keye.plco ty myślałeś że od pożyczenia od kolegów płytki będziesz mógł grać?

ja już wyżej pisałem czy muszę kupić KEY z linku tego co jest w odnośniku key , czy wystarczy prepaida kupić.

czytaj uważnie i czytaj co inni opisują ..

czyli z tego co wnioskują po twojej odpowiedzi.

muszę kupić klucz do podstawki i all czesci do cata , aktywować cd-keye na battle.net i wtedy aktywować 30dni gry jeszcze. tak?

Ach, czyli go nie zrozumiałem, myślałem, że dostał konto od znajomych.

Czyli w takim razie musisz tak jak napisał Kaaredo kupić klucze.

jak masz starter, to musisz zakupic battle chest i cataclysm, i wtedy bedziesz mial odblokowane.

ten link co podales to jest wlasnie taka paczka, co podniesie twoje konto od "zera" do cataclysmu.

jak masz starter, to musisz zakupic battle chest i cataclysm, i wtedy bedziesz mial odblokowane.ten link co podales to jest wlasnie taka paczka, co podniesie twoje konto od "zera" do cataclysmu.

okej , dzięki wszystkim za pomoc :D

temat do zamknięcia :)

Jeżeli sciągnąlem Starter z battle.net i aktywuje kluczami które zamówiłem konto . to będę musiał coś ściągać czy po prostu w tym starterze wszystko jest tylko jest ograniczone do 20lv? i te klucze odblokowują wejście na inne tereny , blokade lv etc?

Tak, te klucze odblokowują zawartość

Nie za bardzo rozumiem:

To co ściąga się w lanucherze, to cała gra (razem z cataclysm, nie wiem czy MoP-a też ściąga, ale chyba tak).

Tylko Cataclysm (no i MoP) mimo tego że jest w folderze z grą, to jest zablokowany dopóki nie dodasz keya (keyów).

Jak dodasz keya to po prostu odblokowujesz dostęp do zawartości, nic ci nie ściąga dodatkowo.

Jak bardzo chcesz grać i masz net min. 3mb/s (inaczej będą częste lagi), to daj sobie launcher>options>downloader preferences i tam zaznacz "Allow quick play.... [ble, ble, ble, ble]". Wtedy ściągnie Ci kilka mb plików potrzebnych do uruchomienia gry i skoczy Ci na "playable". Dalej możesz ściągać grę, ale może być już ściągana w trakcie gry.

No i dla szybszego ściągania, pomogło mi wyłączenie "Enable peer-to-peer transfer", też w downloader preferences.

sciagasz pelna wersje wowa 5.0.5, a klucz zmienia stan twojego konta - mowi o tym do czego gra cie ma wpuscic, a do czego nie.

Możesz grać pobierając pliki w trakcie, więc nie wiem po co te zabawy, a w WoW'a nawet na dośc wysokim pingu można grać płynnie i bez przeszkód.

witam mam od znajomych Podstawkę , TBC + WoTKL + CATA , wszystko ok zainstalowane zaktualizowane .

I pytanie brzmi czy jak kupię takie coś to będę mógł grac na globalu na cataclismie? czy jak mam to zrobic?

prosze o pomoc. czy muszę kupić nowe gry.

i drugie pytanie jeśli wystarczy to kupić tak jak wyzej klucze , to wystarczy ze wejde na swoje konto na battle.net i dodam klucze wszystkie?