Jak w tytule, jestem kompletnie zielony jezeli chodzi o ESO bo dopiero zacząłem grac i nie mam pojecia jakie skille dodawac i jak rozdawac Attribute Points. Szukałem na róznych stronach, poradnikach itp. ale wszystko jest raczej dla bardziej zaawansowanych i troszeczke nie ogarniam. Jeżeli jest tutaj ktos kto się troche na tym zna to proszę o odpowiedz
Pomoc przy buildzie Redguard Dragonknight Dual Wield
Witaj, na Dragonknightach się słabo znam, ale w naszej gildii są ludzie o znacznie większym pojęciu na ten temat, jeśli Cię to interesuje - serdecznie zapraszam, warto wspomnieć, że mamy ponad 3 letnie doświadczenie oraz Team Speaka i dość sporo poza tym do zaoferowania. Kontakt do mnie @Athrevild. Pozdrawiam.
PS atrybuty rozdaj 6 w Health, 58 w Staminę. Bronie Dual Wield i Łuk co do skilli to tutaj Ci nie doradzę, bo DK bardzo krótko grałem.
Jak w tytule, jestem kompletnie zielony jezeli chodzi o ESO bo dopiero zacząłem grac i nie mam pojecia jakie skille dodawac i jak rozdawac Attribute Points. Szukałem na róznych stronach, poradnikach itp. ale wszystko jest raczej dla bardziej zaawansowanych i troszeczke nie ogarniam. Jeżeli jest tutaj ktos kto się troche na tym zna to proszę o odpowiedz