Szukam dobrych bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem i mozliwościa podpiecia do komputera/telewizora.Planuje wydać na to 200-250zl bylbym wdzięczny za polecenie jakiś w okolicach tej ceny.
Pomoc przy wyborze słuchawek
dobrych bezprzewodowych
Te dwa słowa razem się dyskwalifikują. Dobre słuchawki nie mogą być bezprzewodowe.
Te dwa słowa razem się dyskwalifikują. Dobre słuchawki nie mogą być bezprzewodowe.
Nie znam się na tym więc ciżko mi okreslić czy jakiekolwiek sluchawki bezprzewodowe są dobre.W tym roku kupowałem już 4 razy słuchawki mam tendencje do zapominania że mam je na glowie i ciagle wyrywam kabel dlatego tez szukam bezprzewodowych.
Kup sobie te słuchawki http://www.muziker.pl/studio-scena/sprzet-studyjny/sluchawki/sluchawki-standardowe/p/212634-superlux-HD661-OR?gclid=CjwKEAjwv9-gBRD5ofn2jd2N0UUSJACcdilsfbIWqgqGGAu9ad09fSxlYDVNpVN7K3gt4BkkETTr_xoCEFzw_wcB
i do tego normalny mikrofon stacjonarny... z mikro od słuchawek wiecznie sa problemy, jak nie przegłosy to sie szybko psuja.
Słuchawki polecam bo sam mam i jakość dzwieku jest baaardzo dobra jak za ta cene. Dodatkowy atut to odpinany kabel (mam problem z wyłamywaniem jacka" a kabel kosztuje 6 zl)
Szukam dobrych bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem i mozliwościa podpiecia do komputera/telewizora.Planuje wydać na to 200-250zl bylbym wdzięczny za polecenie jakiś w okolicach tej ceny.