Pomoc przy wypełnieniu ankiety

Witam piszę pracę magisterską na temat "Wpływ marketingu wyborczego na wybory prezydenckie po 1989 roku w Polsce– analiza porównawcza". Na potrzeby pierwszego teoretycznego rozdziału tworzę ankietę na temat "Obiektywizm i siła mediów w polityce".

Mam do was drodzy forumowicze prośbę o wypełnienie ankiety oraz w zaproszenie do jej wypełnienia inne osoby (potrzebowałbym wyników osób w różnych przedziałach wiekowych), im więcej wypełnień tym lepsza próbka badawcza dla mnie.

Tutaj znajduje się link do ankiety:

http://www.ankietka.pl/ankieta/96947/obiektywizm-i-sila-mediow-w-polityce.html

W ramach zachęty możecie zostawić swój komentarz, a rozdam tym osobom jakieś upominki:

zaproszenia do gry Firefall, Gameglobe, klucz Lodout, klucz Smite, klucz Firefall, klucz Remnant Knights, klucz na upominki do gier - Fallen Earth, Free Realms, War Inc.

Dziękuję i pozdrawiam

Powodzenia z pracą. Wypełniłem ankietę nie dla nagród, a dla osoby która potrzebuje pomocy. Ponadto nie studiujesz jakiegoś "super" kierunku w stylu psychologia czy socjologia, więc jakość Twojej pracy dyplomowej ma wpływ na to jaką pracę dostaniesz w przyszłości. Wypełniając ankietę podszedłem do tego jak najbardziej tylko potrafię. Jeszcze raz powodzenia.

Wypełniłem bo potrzebujesz pomocy i słuchasz lp:)

Ankietę wypełniłem. Powodzenia :) Żadnej nagrody nie chce. Po prostu uważam, że ta minuta mnie nie zbawi, a w przyszłości może ja bede potrzebowal pomocy.

Ja też już pomogłem. Nom powodzenia w magisterce. Wypełniłem ankietę na serio :)

Wypełnione. Dawaj nagrody. :D Żartowałem, nic nie chcę :)

poszło, powodzenia

Wypełnione. Powodzenia przy pisaniu pracy! :)

Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, naprawdę mile mnie zaskoczyliście:)

Też wypełniłem, a co!

Wypełnione powodzonka ; ) nic nie chce żeby nie było ^^

Także wypełniłem, przecież to tylko 1 min roboty :) mam nadzieje, że się przyda.

(ja już prosiłem o zaproszenie do firefall)

Witam piszę pracę magisterską na temat "Wpływ marketingu wyborczego na wybory prezydenckie po 1989 roku w Polsce– analiza porównawcza". Na potrzeby pierwszego teoretycznego rozdziału tworzę ankietę na temat "Obiektywizm i siła mediów w polityce".

Mam do was drodzy forumowicze prośbę o wypełnienie ankiety oraz w zaproszenie do jej wypełnienia inne osoby (potrzebowałbym wyników osób w różnych przedziałach wiekowych), im więcej wypełnień tym lepsza próbka badawcza dla mnie.

Tutaj znajduje się link do ankiety:

http://www.ankietka.pl/ankieta/96947/obiektywizm-i-sila-mediow-w-polityce.html

W ramach zachęty możecie zostawić swój komentarz, a rozdam tym osobom jakieś upominki:

zaproszenia do gry Firefall, Gameglobe, klucz Lodout, klucz Smite, klucz Firefall, klucz Remnant Knights, klucz na upominki do gier - Fallen Earth, Free Realms, War Inc.

Dziękuję i pozdrawiam