Cześć,
szukam graczy ArcheAge, którzy byliby skłonni pomóc trochę kompletnie nowemu graczowi. Generalnie zacząłem dopiero grać i powoli leveluje, mało wiem i często chciałbym o coś zapytać, a nieraz ciężko znaleźć odpowiednie informacje, szczególnie jeśli chodzi konkretnie o wersję Unchained. Także jeśli ktoś jest doświadczony i mógłby czasem pomóc, poodpowiadać na głupie pytania tutaj/w grze/na discordzie to byłbym bardzo wdzięczny. Gram na serwerze Belstrom, Haranya. Nie wiem czy przynależność do gildii coś daje, ale jeśli jest jakaś polska przyjmująca nowych graczy to też chętnie dołącznie.
Pomoc w Archeage Unchained
Jeśli nie planujesz kupić dodatkowo 2 kont i farmić na nich labor to odpóść tą grę bo osiwiejesz.
Wiesz co, no jak już kupiłem grę to chcę trochę pograć, nawet jeśli tylko casualowo. Mam nadzieję, że się coś znajdzie do roboty przy takim graniu, a na rankingu pvp czy gonieniu najlepszych mi nie zależy. Jeśli mogę porobić coś na luzie i ze średnim gearem mieć jakiś fun w raidach/pvp to myślę, że warto. AA teraz jest popularne i na tym też mi trochę zależy, wiem że było i jest dużo problemów, ale jeśli chcę na spokojnie pograć to mam nadzieję że się da.
Jasne jak chcesz grać na spokojnie i nie denerwować się progresem to możesz łowić ryby czy kopać kamienie jakiś rok żeby mieć szanse na PvP albo na lepszy instancje, które wyjdą. Może zacznij grać od razu w jakiegoś single playera skoro tak na tym ci zależy?
A Ty może idź na /r/mmorpg, bo idealnie Twoje nastawienie tam pasuje. Proszę już bez spamu tutaj, bo zupełnie nie na temat piszesz.