Pomoc w dark eden

Zrobiłem tam konto i wbijam na download a jak klikam download to pisze "sprry do not download" i o co tu chodzi ?? i jeszcze jedna sprawa mail niechce dotrzeć mam maila na tlenie...

Plz HElp :mrgreen:

Hmm... Dziwna sprawa. Mnie mail na o2.pl nigdy jeszcze nie zawiódł. Być może źle podałeś maila przy rejestracji konta? Co do wyskakującego błędu. Tak, mi także wyskakuje ten błąd (testowałem na dwóch przeglądarkach). Być może przeprowadzany jest właśnie serwer check lub update, przez co pobieranie aktualnej wersji gry jest niemożliwe lub poprostu mają chwilowe problemy ze stroną. Nigdy w tą grę nie grałem i się nią nie interesuję dlatego ciężko mi powiedzieć. Proponuję sprawdzić za dwa dni, może coś się zmieni ;)

-Edit-

Tak, z tego co wyczytałem na stronie głównej gra nie działa od wczoraj (3 lipca) do października ponieważ postanawiają połączyć siły z JoyMaxem (dla niepoinformowanych - producenta Silkroada). Niestety, nie masz po prostu szczęścia :/

Hello EveryoneFirst of all, We appreciate your interest in Darkeden.We are goint to start Darkeden Global service in October with JoyMax (The developer and publisher of 'Silkroad online')Hope to see you again in October with a brand new 'Darkeden' Thank you

A jak bym pobrał z innej strony,to by mi działało ??

Z powyższej wiadomości wynika, że serwery zostały wyłączone do października. Tak więc nie pograsz sobie (chyba, że jest tam tryb singleplayer).

To se w runescape pogram ;p w tibi ban do 9 lipca

Zrobiłem tam konto i wbijam na download a jak klikam download to pisze "sprry do not download" i o co tu chodzi ?? i jeszcze jedna sprawa mail niechce dotrzeć mam maila na tlenie...

Plz HElp :mrgreen: