Cześć wszystkim!
Ostatnio natknąłem się na dosyć irytujący problem, a mianowicie wybór nicku. Gdy zaczynałem moją przygodę z grami posługiwałem się nieco przerobioną wersją mojego imienia. Później wpadłem na nick "Frex", który przez długi czas bardzo mi się podobał, jednak w końcu trochę mi się znudził. Grając w Starcraft wymyśliłem nick "Frostwolf" (Grałem kiedyś na prywatnych serwerach w Wow'ie i tak nazywał się realm na, którym grałem). No i jak możecie zgadnąć ten nick również mi się znudził, zaczął być wyśmiewany przez innych itd.
Teraz wymyślenie nicku spędza mi sen z powiek. Najpierw wymyśliłem nick "Czarny Wilk" (zresztą nazwy tej używam na tej stronie), a później wpadłem spontanicznie na nick "Nervan" bo miałem wielkie ciśnienie na nicki na "N". Nie wiem na jaki nick się zdecydować, czy te nicki są w ogóle dobre. Pomóżcie mi zadecydować. Za każdym razem gdy mam nową nazwę mój kolega mówi mi coś w stylu: "Żałosna nazwa idź się zabij lol". Może macie własne pomysły? Marzy mi się nick, który zaczyna się na "N" i żeby zawierał "X" w środku, na końcu, GDZIEKOLWIEK.
Proszę o pomoc i z góry dziękuje za jej udzielenie.
P.S. Jestem tu nowy, więc jeśli temat jest założony w nieodpowiednim dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie.