Gamingowe czyli takie jak ostatnio była vid recenzja ze sprzętu GW 2 ? Bo jeżeli chodzi o lipność / jakość względem ceny, to słuchawki z mikro zawsze będą gorsze za taką samą cenę niżeli by kupywać bez mikro. Za swoje dałem 350, gdzie mikro jest lepszej nawet jakości jak w słuchawkach z półki za 650 zł. Dźwięk w tym momencie w moich słuchawkach oczywiście nie będzie genialny (w porównaniu do takich za 700, ale i tak te które mam są bardzo zajefajne i dla mnie wystarczające 'póki co' pod względem słuchania muzyki), ale zawsze jest o niebo lepszy niż w jakiś Media Markt'owych do 120 zł, ale w sumie oto mi chodziło.
Niestety nie uznaję słuchawek do gier otwartych czy pół otwartych, jakkolwiek to ma wyglądać sensownie, więc niestety w tej kwestii nie mogę pomóc. Musisz się raczej zdecydować czy chcesz do muzyki czy z mikro, bo jak pisałem, wartość dźwięku kosztem mikro może spaść znacznie. Mogę tylko potwierdzić jakość sennheiser, bo od jakiegoś czasu konsultuję się ze znajomym w sprawie porządnych słuchawek do muzyki, i ta nazwa przewinęła się raz czy dwa w konsultacjach, więc dobra droga.
Co do dysku SSD mogę polecić http://www.morele.ne...-128m5s-506401/ używam dokładnie takiego samego i nie widzę szczególnych problemów, zakłóceń w działaniu / kopiowaniu czy podczas usuwania partycji i formata, który robiłem już dwa razy (nie pełnego). Póki co działa poprawnie, bez jakiś problemów, a przewinęło się przez niego przynajmniej 300 GB różnych danych pomiędzy kolejnymi reinstalami systemu i formatem- dalej nie widzę problemów. Oczywiście to nowy dysk więc nie wiadomo co może być potem, więc od razu nie sugeruj się moją opinią.