Pomoc w League of Legends

Pyyyyyk witam was w temacie tym odpowiem na wasze wszystkie pytania z perspektywy no lifa ^.^

ale może po kolei więc jestem Pidzam. Staż w lolu ? 1,5 roku. staż w docie? 3 lata.

Winy normal ? 1900~ ( ciągnie rośnie). Elo ? 1,5k.

Temat ten otwieram gdyż wiem trochę o tej grze ( i tak znajdzie sie ktoś kto powie "c**j wie") i chciałbym pomóc nowym graczą ^^

Wszystkie pytania kierujcie w tym temacie odpowiem na nie jak tylko mogę ^^

No to ja pierwszy :P Gram od wczoraja mam 8 lvl Morgana... mam wielki problem a mianowicie problem z łączeniem run... kidy powkladam runy i daje połącznie świeci się środkowe pole i nic się nie dzieje ;/błąd z grą??

z tego co słyszałem od znajomych ostatnio to łączenie run Coś sie zwaliło od ostatniego patcha..

narazie radze poczekać z tym może w tym patchu coś zrobią^^

w każdym razie jest to błąd gry :P

btw.

apropo run najlepiej pozbierać sobie troche IP i kupić runki dopiero na 20 lvl ^^

Chodzi o Runy Tier 3.

Pyyyyyk witam was w temacie tym odpowiem na wasze wszystkie pytania z perspektywy no lifa ^.^

ale może po kolei więc jestem Pidzam. Staż w lolu ? 1,5 roku. staż w docie? 3 lata.

Winy normal ? 1900~ ( ciągnie rośnie). Elo ? 1,5k.

Temat ten otwieram gdyż wiem trochę o tej grze ( i tak znajdzie sie ktoś kto powie "c**j wie") i chciałbym pomóc nowym graczą ^^

Wszystkie pytania kierujcie w tym temacie odpowiem na nie jak tylko mogę ^^