Pomoc w testach - Crime Corp

Mam takie pytanie, dlaczego moi mieszkańcy tylko raz mieli zapotrzebowanie na dragi? Teraz jest tylko 0, 0, 0, 0...I tak se myślę, że jak kupię coś, co da +50% zapotrzebowania na dragi to +50% z 0 to i tak 0.

Ponieważ zapotrzebowanie na dragi dojdzie dopiero przy populacji 85k+ wtedy będziesz mógł sprzedać dragi.

Np. Mając 100k populacji będziesz mógł sprzedawać dragi co 10 dni .

A gdy populacje masz na 200k to sprzedawać możesz co 2-3 dni... :) Chyba jasno wytłumaczyłem ? To są moje spostrzeżenia jeśli jest inaczej to mnie poprawcie.

PS: widzę nowe zmiany :)

Dodano:

Aukcje oraz garaż ... :D muszę zobaczyć na czym to polega na razie nie mam jak opisać.

A może by jakieś forum powstało? :)

Yoo widziałem że wprowadziłeś opcję garażu x] I tu pytanie gdzie kupić samochód??

Yoo widziałem że wprowadziłeś opcję garażu x] I tu pytanie gdzie kupić samochód??

Przyłączam się do pytania :D Oraz na czym polegają Aukcje ? :)

I czy będą nowe bronie/uzbrojenie/rzeczy ?

Przepraszam za nieobecnosc. Troche sie dzialo, ale juz jestem i niedlugo kolejne elementy gry beda dostepne.

Ale co do watpliwosci.

1. Drugi - mozna sprzedawac codziennie , tylko ich ilosc jest zalezna od wielkosci populacji. Nowe zapotrzebowanie powinno sie pojawiac ok. 23 naszego czasu. Jezeli z jakiegos powodu na waszym koncie jest inaczej to prosze o kontakt. yezooz@crimecorp.com
  2. Aukcje i Garaz - kazdy moze sobie kupic auta, ale zeby bylo troche wiecej zabawy kupuje sie je na aukcji. System taki sam jak na allegro czy innym ebayu - podajesz max jaki jestes w stanie zaplacic i system automatycznie bedzie przebijal inne oferty do tej wartosci. Kupione auto mozesz potem sprzedac w takim sam sposob.
    System jest dopiero w pierwszym stadium rozwoju, ale docelowo bedzie tego wiecej.
  3. Forum - forum jest juz zainstalowane na serwerze, ale jeszcze nie bylo czasu sie tym zajac. W ciagu kilku dni cos z tym zrobie i dam znac.

Dodałem dwie zakładki do aukcji dzięki którym można wreszcie sprawdzać jaki jest status aukcji, które licytujemy i wynik tych, które się zakończyły.

Tak jak obiecałem forum już jest. Póki co puste, ale jest ;)

forum.crimecorp.com

witam,

kilka dni temu uruchomiłem grę w wersji beta. gra jest poki co tylko w wersji anglojezycznej, ale nikt nie powinien miec problemow ze zrozumieniem o co chodzi. stworzylem sporo ciekawych funkcji i na biezaco sa tworzone kolejne.

jezeli ktos chcialby zerknac, pograc, cos zasugerowac to bardzo chetnie wyslucham.

http://www.crimecorp.com

pozdrawiam, yezooz