A takie Pytanko jeszcze :jak kupiłem uzika jak go Aktywować??
lista Twoich przedmiotow (aktywnych i nieaktywnych) jest ponizej tych do kupienia. chyba trzeba to poprawic ![:)]()
I zmniejsz trochę czekanie na te heat spadało bo jeżeli chce się czekać do 0 To nam wychodzi 4 razy 100 = 400Czyli 6 godz , 40 min A to trochę sporo ;/
Niby tak, ale:
1. Taki wlasnie przelicznik zaobserwowalem w paru grach i jakos sie to sprawdza, chociaz faktycznie nie mozna robic napadow zbyt czesto.
2. Niestety, ale jezeli gra ma sie rozwijac to musi zarabiac przynajmniej na serwer i innego koszty, a to najprostszy sposob na jakies zyski (koszt obnizenia Heat'a i tak jest bardzo konkurencyjny w stosunku do innych gier).
Najblizsze dni przyniosa troche usprawnien w obsludze gry (m.in. widocznosc tych posiadanych przedmiotow), ale wiekszy update bedzie dopiero za 3-4 tyg. (jak dobrze pojdzie) i wtedy powinniscie zobaczyc mozliwosc wysylania jednostek do innych miast (innych uzytkownikow), przejmowania tam biznesow itd. Mam nadzieje, ze to wniesie nowa jakosc do gry.
Tak naprawde to co widzicie w tej chwili to dopiero poczatek wieksze wizji jaka mam zamiar realizowac.