Pomoc w wyborze gry

Witam... a więc szukałem gierki 2d w którą mógłbym zagrać... I znalazłem kilka z nich. Nie stawiałem sobie zbyt wielkich wymagań... chodziło mi tylko o:

DARMOWĄ gre, jakieś większe mapki, dość ładna grafika, niezła grywalność (wiecie żeby było troche polaków) no i stosunkowo dużo questów. To nie są całe moje wymagania ale takie wystarczą. ;-) Więc czas przejść do spisu tych gierek:

1. Maple Story

2. Eudemons Online

3. Conquer Online

4. Helbreath

Ja tylko proszę o pomoc w wyborze gry... mile widziane surowe krytyki tych gier, oraz jakieś polecenie innych gier :-) Z góry dziękuje za odpowiedź.

#Do modów.

Bardzo bym prosił o nie zamykanie zbyt wcześnie tematu... chciałbym aby jak najwięcej osób zdołało się wypowiedzieć. Zależałoby mi na nie zamknięciu tematu póki nie wybiorę.

To tylę Pozdro :-D

Z tych gier grałem tylko w helbreath na troche mnie wciągło ale słaba grafika ja bym wybrał Magic World

A ja bym wybrał Maple Story;) Gra ta ma niesamowity klimat, grałem w to dosyc dlugo więc polecam

No więc jedną grę już przetestowałem, jest to Magic World Online... nie przypadło mi do gustu... muzyka okropna, trzeba co chwile klikać myszka na mapie żeby móc iść dalej, co prawda grafika ładna ale ta gra jest jakaś dziwna... można ją bez problemu wykluczyć ze spisu :-)

PS Jutro czyli 29 lipca jadę na kolonię i liczę, że po powrocie zasypiecie mnie swoimi opiniami i mi doradzicie w którą grę grać ;-) Pozdro

Grałem w Maple Story 2 lata, był to MMORPG, który wciągnął mnie na dłuuugi czas. Ta gra, nie wiedzieć czemu, uzależnia bardziej niż Tibia. Nie ma PvP, nie ma fajnych zadań, ma denną muzykę a jednak... jak zagrasz to się wciągniesz, i to jak!

Z tego co tu wymieniłeś grałem tylko w Conquer Online.

Gra wciąga ale się po jakimś pół roku nudzi.

(ciągłe expienie i wykonywanie nudnych jak drożdże questów :mrgreen: )

A bardzo polecam grę Dofus (jeżeli ci zależy na 2d)

W Dofusie jest bardzo miła grafika i klimat. Duży rozwój postaci.

A do tego to jedyna gra na tury MMo jaką znam

Nie nudzi się za szybko. Jedyna wada - Bez konta premium mamy

tylko 5% mapy!!! :evil:

grałem w Maple Story i gra jest niesamowita klimacik i w ogóle a grafika taż jest przyzwoita co mogę powiedzieć polecam polecam

Helbreath - mimo, że stare dalej potrafi wciągnąć.

Ja grałem w Conquer Online półtora roku. Gra jest bardzo wciągająca mimo że jest 2d. Fajna grafika, sporo ludzi, duża możliwość prowadzenia swojej postaci, szeroki zakres questów oraz itemków. Jeżeli już byś miał coś wybierać polecam Conquer`a.

Ja tez polecam conquera spedzilem przy tej grze 2 lata i moim zdaniem jak bym miał wybrac to conquer rzadzi :P

Conquer Online - Polecam bardzo fajna gierka, sam gram ,Grafika ładna więc zassaj i graj ;-)

Grałem w conquera ale to pare dni, tygodni rozrywki bo tam jest nudno w c*uj

I znając życie nie spełniłeś żadnego questu i nabiłeś 5 lvl -,- a ta gra opiera się głównie na questach i tak się głównie expa zbiera + jest też dużo wiosek w której każdy sprzedaje coś innego itd no i jest całkiem nie zle rozbudowana

dobiłem coś koło 20 lvla bo na starym kompie tylko takie gry chodziły luzem. Jakieś questy zrobiłem ale ogólnie mnie gra nie ciekawiła za bardzo. Pamiętam że dużo kasy przepłaciłem na szpanerskie avatary :mrgreen:

Polecam Knight Online... Niektórych od tej gry odpędza stara już grafika, ale ja uważam, że w grach MMO grafika jest sprawą drugorzędną. Ta gra cechuje się wielką grywalnością...

Jak coś to mogę pomóc w rozpoczęciu gry... ;-)

po 1: to są gry 2d a knight jest 3d.

po 2: chyba nie przeczytałeś jakie gościu gry by chciał.

po 3: gościu założył topic w lipcu... a ostatni post był prawie 3 tygodnie temu, więc po kiego grzyba odświeżyłeś ten temat? ehh...

Altair nie czepiaj się do niego to jego pierwszy dzień na forum, ale mistrzem w Twoim "odświerzaniu" jestem ja :mrgreen:

Oj, na szybko pisalem i machnęło mi się r. Mój pierwszy błąd na tym forum :)

btw. trochę to dziwne, że mój jeden głupi błąd wyłapaliście, a jak jakiś gościu na 4 liniki napisał z 5 błędów to tylko 1 zauważyliście... Co prawda mój faktycznie aż głupio wygląda, no ale...

Bo niektórym można mówić na okrągło a dalej będą głupi jak but.

Jak widzę post z masą błędów to mi się już poprawiać nie chce i tylko ostrzeżenie daję. A tematów w Hyde Park nie mogę moderować, dlatego tam błędy nie są podkreślane...